ExclusivGemenii din ”Harry Potter”, 5 cele mai frumoase locuri

Gemenii din ”Harry Potter”, 5 cele mai frumoase locuri

Gemenii din Harry Potter, Oliver și James Phelps și locurile preferate din „Fantastic Friends”

Actorii englezi Oliver Phelps și James Phelps, frații gemeni cunoscuți din filmele „Harry Potter”, au lansat recent pe HBO MAX al doilea sezon din serialul documentar de tip reality tv „Fantastic Friends”, în care vizitează diferite părți ale lumii împreună cu prieteni celebri. Ei au ales, pentru LIKE5, cinci cele mai frumoase locuri pe care le-au văzut pe parcursul celor două sezoane.

CHILE & PATAGONIA

Atât Oliver, cât și James Phelps au declarat Chile ca cel mai frumos loc între cele 14 incluse în serial până acum. „În Chile a fost minunat. Și adaug aici Patagonia. Mi-a plăcut tot ce am văzut în America de Sud. A contat și că am avut alături un grup de oameni amuzanți”, a spus Oliver Phelps.

VICTORIA (AUSTRALIA)

James Phelps a ales pentru locul al doilea statul Victoria din Australia. „Am avut multe experiențe în aer liber, inclusiv am jucat puțin tenis pe terenul principal de la Australian Open. Terifiant, de altfel”, a povestit el amuzat.

ISLANDA

Islanda a impresionat, de asemenea. Oliver Phelps a subliniat: „Islanda a fost o destinație foarte interesantă, mai ales partea de nord, deși experiența a implicat o peșteră. Cum sunt claustrofob, nu știu de ce tot ajungem în locuri de felul ăsta… Dar a fost spectaculos”. 

AUSTRIA

Locul al patrulea a revenit Austriei. James Phelps a inclus țara în top, încântat de experiență. „Am ajuns acolo pentru schi și a fost foarte distractiv”.

BELIZE

Oliver Phelps a ales că încheie topul cu Belize. „Sunt un pasionat de istorie și să pot ajunge la vechiul templu uriaș Lamanai este incredibil. Și de asta am făcut serialul – ca să putem arăta ce există dincolo de o cameră de hotel. Iar în Belize ai și niște hoteluri fantastice, restaurante, dar poți face multe lucruri simple”, a explicat el.

Articole similare