LifestyleO nouă colecție Sense lansată în ajun de sărbători

O nouă colecție Sense lansată în ajun de sărbători

Sărbătorile impun ținute speciale și fiecare brand se străduiește să aducă noutăți croite perfect pentru astfel de ocazii.

Pentru că orice garderobă festivă necesită în permanență o reinventare, brandul Sense a pregătit o colecție-capsulă care pune accentul pe eleganță și strălucire.  

MATERIALE FINE

Piesele vestimentare din colecția Sense au în centru țesăturile rafinate precum mătasea și catifeaua, satinul și cașmirul. Bluzele, fustele, rochiile și puloverele au eleganța necesară pentru a se potrivi oricărui eveniment special de familie sau evenimente de gală. 

BRAND ROMÂNESC

Povestea Sense a debutat în urmă cu 22 de ani și se concentrează în permanență pe versatilitate. Designerul Andreea Tincu s-a focusat de fiecare dată pe ideea de utilitate prin combinarea elementelor în cel mai practic mod cu putință. Tendințele ultimilor ani au dovedit faptul că piesele dedicate ocaziilor speciale sunt integrate la fel de bine în garderoba de zi cu zi pentru o notă de glam și un aer foarte chic. 

SENSE LIMITED EDITION

Colecția Sense Limited Edition traduce un echilibru excelent între eleganță și confort, printr-un croi impecabil care avantajează orice siluetă. Stilizarea fiecărei piese ține de context, dar și de starea de spirit a purtătoarei. 

CROMATICA

Uneori, cromatica armonioasă este cea care dă tonul petrecerii. Culorile vedetă sunt roșul, menta, tonurile de bej delicat sau grena-ul prețios, turquoise-ul ochios sau contrastele negru și auriu. Împreună, oferă un loc de joacă generos pentru combinații inspirate. 

PIESE CHEIE ALE COLECȚIEI

Simplificarea propusă de colecția-capsulă Sense face orice pregătire pentru evenimentele speciale infinit mai relaxată. Piesele create sunt atemporale și ușor de combinat. Piesele cheie ale colecției sunt bluzele de mătase minimaliste cu detalii chic, fustele din satin și rochiile din catifea prețioasă, sarafanele și puloverele elegante din cașmir și lână.

Photo CreditSense

Articole similare