Going outWhere Music Matters World Tour - House și techno, la București

Where Music Matters World Tour – House și techno, la București

Where Music Matters World Tour poposește în București pe 4 noiembrie 2023 pentru a 20-a aniversare a Toolroom Records.

Teddy Bear, unul dintre cele mai longevive branduri de petreceri cu muzică electronică, promite o noapte epică în cadrul unui eveniment tech-house de senzație.

TOOLROOM RECORDS 

Povestea casei de discuri Toolroom Records a început în cel mai nepotrivit an cu putință: în 2003, vânzările de viniluri scădeau considerabil, distribuitorii pierdeau din glorie, iar succesul cluburilor se stinsese. Frații britanici Mark și Stuart Knight au avut curajul, nebunia și viziunea să transforme o casă de discuri născută într-o magazie într-unul dintre cele mai puternice branduri globale de muzică house. Un fenomen care a creat o comunitate internațională #ToolroomFamily și a dezvoltat o puternică bază de fani formată din DJ profesioniști și aspiranți, participă în prezent la festivaluri internaționale, evenimente cu rezidențe și au peste 16 milioane de ascultători săptămânal. 

WHERE MUSIC MATTERS WORLD TOUR

Un turneu mondial la împlinirea a 20 de ani de Toolroom Records, o serie de aniversări pe tot parcusul anului 2023, are loc în orașe cheie. Bucureștiul se află pe harta Where Music Matters World Tour și este promisă o atmosferă incredibilă la Fostul Spațiu Tehnic (Șoseaua Mihai Bravu 223) pe 4 noiembrie.

LINEUP-UL SERII 

Mark Knight este o legendă vie, unul dintre cei mai renumiți artiști de muzică electronică ai generației sale, nominalizat la premiile Grammy, colaborator al unor case de discuri de top și al unor trupe precum Faithless, Underworld și Florence & The Machine. Knight a scris și produs muzică pentru superstaruri globale (Calvin Harris, Black Eyed Peas, Dido, David Guetta, J Lo). I se va alătura Cassimm, DJ cu un set list versatil, care ia pulsul publicului și adaptează muzica cu starea de spirit a mulțimii. Favoriții Toolroom Family, Sllash & Doppe, doi DJ români, vor performa în seara de 4 noiembrie. Programul serii va fi completat local de Moonsound, cu accente house și tehno underground melodic. 

TEDDY BEAR

Apărut în urmă cu 12 ani, Teddy Bear este principalul promotor al petrecerilor cu muzică electronică din România. Bogdan Postelnicu, cunoscut drept Moonsound, este DJ-ul și producătorul, curatorul a peste 100 de evenimente, 100 de artiști internaționali, dintre care 25 aflați în premieră în țara noastră. Teddy Bear a reușit să creeze o comunitate activă, prin consumatori de muzică electronică de calitate.

BILETE

Evenimentul din 4 noiembrie este de neratat pentru pasionații de dans și petreceri. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro sau la intrare, în ziua evenimentului. Prețurile sunt între 52,98 și 84,76 RON. 

Articole similare