LifestyleNoua colecție MURMUR, pe podium și în culise

Noua colecție MURMUR, pe podium și în culise

Brandul românesc MURMUR a lansat recent colecția toamnă/ iarnă 2023.

Evenimentul a avut loc la Kong Herăstrău, dar a fost urmărit și online. Întreaga colecție poate fi văzută în showroom-ul din București al mărcii, precum și pe site-ul oficial.

ARMONIE FEMININ-MASCULIN

Colecția FW23 recent prezentatp de MURMUR pune accentul pe o armonie rafinată între notele feminine și masculine, având în centru femeia modernă ce își îmbrățișează cu mândrie feminitatea și senzualitatea, dar care se și adaptează în mișcare.
Mai mult decât un simplu joc între masculin și feminin, această colecție integrează inspirații din universul lenjeriei în piese gândite pentru a fi purtate în viața de zi cu zi.

DE LA ALB LA NEGRU, VIA ROȘU

Paleta cromatică, alcătuită din alb, gri, negru, roșu și albastru roial, este accentuată de printuri geometric-florale, broderii metalice și decupaje în simbolul floral caracteristic colecției.

HAINE CUMPĂRATE DIRECT DE PE PODIUM

Sute de personalități din industria modei, presă, creatori de conținut și iubitori ai brandului au urmărit FW23 Fashion Show, care a fost semnat de Andreea Bădală.
Pe lângă prezența fizică impresionantă, adepți ai brand-ului au putut urmări în direct prezentarea pe site-ul oficial. Prin intermediul funcției de live shopping, aceștia au avut ocazia de a cumpăra în timp real piesele vestimentare direct de pe podium, experimentând o nouă formă de interacțiune cu brandul.

ECHIPA SHOW-ULUI

Endorphin Lab este echipa care s-a ocupat de machiajul și coafura modelelor care au defilat pe podium, iar scenografia a fost realizată de Adeline Bădescu.

DESPRE MURMUR

MURMUR, brand internațional de haine pentru damă lansat în România în 2011 de Andreea Bădală, redefinește feminitatea și senzualitatea prin piese potrivite pentru orice moment al zilei și ocaziei de purtare.
Vedete internaționale precum Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Miley Cyrus, Kylie Jenner și Katy Perry au purtat piesele MURMUR de-a lungul anilor.

Noua colecție MURMUR, pe podium și în culise

Articole similare