EntertainmentNicole Kidman, într-o comedie romantică, și Miley Cyrus, invitată a lui David...

Nicole Kidman, într-o comedie romantică, și Miley Cyrus, invitată a lui David Letterman, în iunie pe Netflix

Platforma de streaming propune câteva premiere și multe continuări în luna iunie.

Netflix oferă noi episoade din serialele ”Bridgerton”, ”Sweet Tooth”, ”The Mole” și ”New Amsterdam”, iar lor li se adaugă filme precum ”300”, ”Divergent”, ”Mean Girls”, ”Mrs. Harris Goes to Paris”, ”Get Out” și ”The Fault in Our Stars”.

Like5 a ales cinci filme, seriale și emisiuni pe care trebuie să le urmărești.

A FAMILY AFFAIR

Nicole Kidman este protagonista unei comedii romantice – ipostază în care nu a mai fost văzută de ceva vreme. Ea joacă alături de Zac Efron, Kathy Bates și Joey King în ”A Family Affair”, regizat de Richard LaGravenese, un film despre o iubire surprinzătoare care atrage după sine complicații legate de dragoste, sex și identitate.

Filmul va fi disponibil pe Netflix din 28 iunie.

A family affair netflix

MY NEXT GUEST NEEDS NO INTRODUCTION WITH DAVID LETTERMAN

În al cincilea sezon al emisiunii, disponibil din 12 iunie, David Letterman stă de vorbă cu Miley Cyrus, premiată anul acesta cu Grammy, și cu Charles Barkley, o legendă a baschetului, despre viețile și carierele lor.

SWEET TOOTH

Sezonul al treilea al serialului ”Sweet Tooth” este și ultimul. Gus și prietenii lui pornesc într-o călătorie nebunească, în speranța că vor găsi leacul pentru Maladie și că vor descoperi adevărul despre hibrizi.
Din distribuție fac parte Christian Convery, Nonso Anozie, Stefania LaVie Owen și Naledi Murray.

Noile episoade sunt disponibile din 6 iunie.

RISING IMPACT

Serial anime ”Rising Impact” va debuta pe Netflix în 22 iunie. Talentul înnăscut la golf al unui băiat este descoperit accidental de un jucător profesionist, iar băiatul pornește pe un drum care îl va propulsa în topul mondial.

KISS THE GIRLS

”Kiss the Girls”, titlu licențiat, este disponibil tot din 22 iunie. Lungmetrajul, cu Morgan Freeman șși Ashley Judd în rolurile principale este un thriller regizat de Gary Fleder în care poliția care vânează un răpitor în serie este ajutată de o victimă ce reușește să scape.

ashley judd kiss the girls

Articole similare