EntertainmentNetflix, în mai – Bridgerton, Jerry Seinfeld într-un nou rol și un...

Netflix, în mai – Bridgerton, Jerry Seinfeld într-un nou rol și un unicorn înduioșător

Noi filme și seriale de neratat în mai pe Netflix.

Platforma de streaming Netflix propune luna aceasta mai multe producții noi dintre care Like5 a ales cinci – un serial cu Jeff Daniels și Diane Lane, o comedie marca Jerry Seinfeld, sezonul al treilea din ”Bridgerton”, un thriller cu Benedict Cumberbatch și o animație amuzantă.

A MAN IN FULL

În fața rivalilor duri și a falimentului, un magnat al afacerilor imobiliare din Atlanta care își vede imperiul în declin trebuie să-și croiască drumul înapoi spre vârf.

Serialul ”A Man in Full” este lansat de Netflix în 2 mai. Magnatul afacerilor imobiliare Charlie Croker este jucat de Jeff Daniels, iar din distribuție fac parte Diane Lane, Tom Pelphrey, Ami Ameen și Lucy Liu.

A man in full

UNFROSTED

”Unfrosted”, lansat în 3 mai, este un film despre ambiție, trădări, zahăr și lăptari amenințători. Jerry Seinfeld joacă rolul principal, este regizor și scenarist.

Într-o epocă în care laptele și cerealele dominau micul dejun, începe o luptă acerbă între corporații pentru un nou produs de patiserie. Comedia îi are în distribuție pe Christian Slater, Hugh Grant, Amy Schumer și Melissa McCarthy.

Unfrosted

BRIDGERTON

Prima parte a sezonului trei din ”Bridgerton” – în care Penelope decide că e timpul să își caute un soț care să îi ofere independența necesară pentru a-și continua rolul de Lady Whistledown – e lansată în 16 mai, iar partea secundă e disponibilă pe platformă din 13 iunie.

Al treilea sezon al serialului inspirat de romanele de succes ale Juliei Quinn îi are în centru Nicola Coughlan, în rolul Penelope Featherington, și pe Luke Newton, în rolul Colin Bridgerton.

Bridgerton3

ERIC

”Eric”, thriller regizat de Lucy Forbes, cu Benedict Cumberbatch, Gaby Hoffmann și McKinley Belcher III în distribuție, este lansat în 30 mai.

Acțiunea e plasată în New York-ul anilor ’80. Un tată își caută disperat fiul în vârstă de 9 ani care a dispărut într-o dimineață, în timp ce se află în drum spre școală. Vincent e unul dintre cei mai cunoscuți păpușari din New York și creator al unui popular serial pentru copii, ”Good Day Sunshine”. După dispariția fiului său, Edgar, este din ce în ce mai tulburat și instabil. Stăpânit de sentimente de vinovăție și dispreț față de propria persoană, Vincent se agață de desenele fiului său care înfățișează o marionetă sub forma unui monstru albastru pe nume Eric. Vincent este convins că, dacă ar putea face în așa fel încât Eric să apară la televizor, Edgar s-ar întoarce acasă.

Eric

THELMA THE UNICORN

Un ponei cântăreț care visează la celebritate devine brusc faimos atunci când se transformă într-un unicorn sclipitor. Dar a deveni celebru nu e chiar ceva ușor. Acesta este sinopsisul animației ”Thelma The Unicorn”, o poveste excentrică, amuzantă și înduioșătoare pentru copii și familie, creată de regizorii Jared Hess (”Napoleon Dynamite”) și Lynn Wang. Filmul debutează pe platformă în 17 mai.

Thelma the Unicorn

Articole similare