Going outMagicienii revin la Sibiu Magic Show 2023

Magicienii revin la Sibiu Magic Show 2023

Sibiul va fi cuprins de magie în perioada 6-11 decembrie.

Teatrul pentru Copii și Tineret “Gong” organizează Sibiu Magic Show și aduce un program special dedicat întregii familii. Evenimentul reunește în premieră națională artiști din Argentina, Germania, Marea Britanie, Spania și România. Pregătiți-vă pentru show-uri spectaculoase! 

PROGRAM Sibiu Magic Show 2023

Spectacole de magie, iluzionism, fascinante baloane de săpun și stand-up comedy vă așteaptă la Sibiu. Programul complet al evenimentelor este disponibil pe site-ul Teatrului Gong. Biletele în valoare de 24 de lei (tarif unic pentru fiecare spectacol) sunt puse în vânzare atât online, cât și la sediul din Str. Alexandru Odobescu nr. 4. 

ATELIERE DE MAGIE

Orice copil ar da orice să învețe trucurile magicienilor! Eduard și Bianca vor dezvălui o parte din secretele acestei fascinante arte, prin gândirea logică și creativă. Atelierele “Magia din spatele magiei” sunt dedicate micuților cu vârste între 6 și 12 ani și sunt programate pe 6 decembrie (ora 17:00) și 9 decembrie (orele 10:00 și 12:00). Participanții își vor testa imaginația și își vor confecționa propria recuzită pentru trucuri și numere simple de iluzionism cu ajutorul obiectelor de uz casnic. 

MAGICIENI ROMÂNI

Magicianul Christianis aduce la Sibiu unul dintre cele mai apreciate spectacole de magie pentru copii. “Fantastic Magic Show” vă introduce într-o lume care surprinde prin apariții și dispariții misterioase, iluzii comice și multiplicări! 
“Magic Family Show” este dedicat întregii familii! Robert Tudor îi va provoca pe cei prezenți, indiferent de vârstă, să devină actori. Cuvintele magice precum “te rog frumos” și “mulțumesc” vor avea greutate și vor fi cheia poveștii. Obiectele vor prinde viață, iar animăluțele vor apărea ca prin magie!

BALOANE MAGICE

Cu o experiență de peste 15 ani, David Vega este unul dintre cei mai buni artiști specializați în improvizația cu baloane de săpun din întreaga lume. Două reprezentații pentru “Baloane Magice”, unul dintre cele mai speciale show-uri semnate de Vega, în cadrul festivalului de la Sibiu, programate pe 9 decembrie, orele 11:00 și 17:00. Un număr impresionant de baloane în sincron cu momente de magie concepute pentru copii și adulți. Ochii larg deschiși pentru cele mai frumoase baloane de săpun văzute vreodată și multă distracție!

COMUNITATEA

“Deschidem magia la Sibiu! (…) Suntem norocoși să fim la Sibiu unde cultura e o tradiție ce se respectă. Decembrie este luna cadourilor și vă aducem în dar bucuria de a fi împreună ca o comunitate. Lăsați-vă purtați, așadar, într-o lume în care imposibilul devine posibil, aici la Sibiu Magic Show!”, a declarat managerul Teatrului “Gong”, Adrian Tibu. 

Articole similare