ExclusivKrrysopher și 5 lucruri care o scot din minți 

Krrysopher și 5 lucruri care o scot din minți 

Krrysopher este vocea care amestecă ritmurile pop, electronic pop și indie în propriile compoziții

Finalistă a talent show-ului “Superstar” (2021), Krrysopher a debutat în forță pe scena muzicală cu “Rogvaiv” (2023). Albumul este o colecție de 7 piese care povestesc despre cele 7 culori ale unei povești de dragoste rănită, despre pierderi și descoperirea de sine. Profund influențate de propriile povești, piesele lui Krrysopher sunt compoziții originale, într-o interpretare cu totul specială care pornește de la starea pe care vrea să o traducă. Krrysopher are experiența instrumentelor (pian, chitară electrică, ukulele) de la o vârstă fragedă și este fascinată de muzica unor artiști precum Queen sau Hozier. Like5.ro a provocat-o să numească 5 lucruri care o scot din minți: 

PRESUPUNERILE

Un lucru care m-a scos din minți încă de când eram mică este faptul că oamenii tind să presupună multe lucruri despre mine bazându-se strict pe modul cum arăt. De exemplu, urăsc cât de surprinși sunt unii oameni atunci când mă văd nervoasă sau manifestând orice fel de emoție negativă. “Dar ești așa micuță și drăguță, e chiar adorabil când te enervezi” – fraza care mă scoate din sărite cel mai tare. Indiferent de cum arăt, sunt un om ca toți ceilalți și pot avea și reacții negative!

MÂNCAREA PICANTĂ

Mă enervează foarte tare atunci când îmi comand ceva de mâncare și se dovedește a fi picant. Urăsc mâncarea picantă și urăsc și mai tare când nu e scris în meniu care produse sunt iuți. Nu e așa de greu să pui un mic ardei iute în dreptul mâncării spicy.  

ANULĂRILE DE ULTIM MOMENT

Nu suport să mi se anuleze planuri sau programări, în ultimul moment. Sunt o persoană foarte anxioasă mai ales când vine vorba de timp. Planific totul minuțios și, dacă se anulează ceva din programul meu, de cele mai multe ori o să mă dea peste cap complet (mai ales dacă e super din scurt).

CĂRȚILE GREU DE ȚINUT ÎN MÂNĂ

Nu suport cărțile care sunt greu de ținut în mână atunci când le citesc. Mă distrag de la acțiune și încep să mă doară mâinile. Îmi place să fiu confortabilă și cozy atunci când citesc, nu să-mi amorțească mâinile de la ținutul cărții.

LAUDA TALENTULUI

Mă enervează extrem de tare atunci când mi se spune mie sau unui artist în general “wow, ce talentat ești” și atât. Cu siguranță și talentul are rolul său, însă performanța unui artist se datorează în mare parte muncii, eforturilor și sacrificiilor, nu se rezumă doar la “harul” cu care ne-am născut.

Articole similare