ExclusivZazie Beetz, despre experiența producției "Full Circle"

Zazie Beetz, despre experiența producției “Full Circle”

Zazie Beetz este cunoscută din “Deadpool 2” și din “Joker”, dar și pentru rolul din serialul “Atlanta”.

Actrița, născută la Berlin, poate fi văzută în miniseria de pe HBO MAX “Full Circle” regizată de Steven Soderberg, care a mai semnat ”Erin Brockovich”, ”Out of Sight”, ”Sex, Lies, and Videotape”.

Like5 prezintă un interviu exclusiv cu Zazie Beetz.

CUM A APĂRUT ACEST ROL ȘI CE TE-A ATRAS, INIȚIAL, LA “FULL CIRCLE”?

A fost, în esență, o propunere din partea lui Steven Soderbergh. Lucrasem împreună la filmul “High Flying Bird”, așa că ne cunoșteam deja. Mi-a trimis scenariile episoadelor și le-am citit. Mi s-a părut o poveste foarte convingătoare, am povestit și apoi mi-a oferit rolul, ceea ce a fost minunat. Așa s-a legat oportunitatea de a lucra din nou cu el, dar am simțit, de asemenea, că acest personaj este diferit de ceea ce am mai făcut până acum. Mel este interesantă și diferită de ceea ce sunt eu. A fost o încântare să o explorez.

PRIN CE A FOST DIFERITĂ ACEASTĂ EXPERIENȚĂ FAȚĂ DE CEA ÎN CARE AI LUCRAT ANTERIOR CU SODERBERGH?

Sincer, simt că experiența a fost foarte asemănătoare. Mă întrebam dacă o să mă simt diferit pentru că “High Flying Bird” a avut un buget mai mic și o echipă redusă. M-am simțit mai mult ca la un film studențesc – asta mi s-a părut amuzant, filmarea pe străzile din New York; a fost o experiență brută. Dar, sincer, la filmările “Full Circle” m-am simțit similar. Evident, a fost mult mai grandioasă producția, dar mentalitatea lui Steven, “suntem cu toții aici pentru că vrem să fim aici și ne bucurăm”, a fost aceeași.

Există această încredere inerentă în fiecare dintre noi și în dorința fiecăruia de a fi acolo și de a face cea mai bună treabă pe care o putem face. Și asta a făcut ca, din nou, să se simtă ca un film studențesc. Pentru că Steven poartă mai multe pălării – regizează, filmează și editează – m-am simțit foarte integrată în întregul proces. El crede cu adevărat că actorii sunt stăpânii personajelor lor și nu îți pune la îndoială deciziile. Tu îți faci propriile alegeri. Este ceva foarte puternic în asta, dar și puțin înfricoșător uneori!

Zazie Beetz, despre experiența producției "Full Circle"

PERSONAJUL TĂU, MEL, ESTE INTERESANT ȘI COMPLEX ȘI ARE UNELE DINTRE CELE MAI BUNE DIALOGURI. CUM AI DESCRIE-O?

Se întâmplă multe! Ea este detectiv și încearcă să rezolve această răpire ratată, dar în cadrul acesteia, încearcă să avanseze în slujba ei. Are multă ambiție și crede că este bună în meseria ei, dar cred că are și multe nesiguranțe și vrea să fie validată.

Este o persoană care se poate apleca asupra fricțiunilor și poate fi puțin abrazivă. Îi poate fi mai greu să se conecteze, așa că eu cred că ridică o mulțime de ziduri și de fațade care nu îi servesc întotdeauna, pentru că o fac să pară foarte încrezătoare când de fapt este foarte fragilă. În timp ce este bună la unele elemente ale slujbei sale, a eșuat și la altele, iar viața ei personală se destramă și toate aceste lucruri converg.

CUM AI DESCRIE DINAMICA DINTRE MEL ȘI ȘEFUL EI, MANNY (INTERPRETAT DE JIM GAFFIGAN)?

Relația lor este interesantă. Mel are o energie volatilă, ceea ce o face să fie dificil de lucrat cu ea. Șeful ei, Manny, chiar are încredere în ea. Cred că Manny simte că ea este inteligentă și că poate rezolva lucrurile, dar modul în care Mel procedează nu este cel mai potrivit. Există o mulțime de tensiuni în jurul ei și ea ajunge să devină un pic rebelă pentru că cei doi nu sunt de acord cu abordarea, ceea ce adaugă și mai multă tensiune. Dar cred că, până la un punct, există un respect reciproc și, ca toate lucrurile legate de Mel, este foarte complicat!

CUM TE-AI RAPORTAT LA PERSONAJ?

Cred că Mel este unică. Pe set, la filmări, încercam să găsesc echilibrul între energia cu care intră într-o cameră și modul în care vorbea cu oamenii – și ceea ce se întâmpla în interiorul ei. Uneori simțeam că sunt separate – poate intra în cameră și aborda ceva cu umor sau ceva care pare puțin nepotrivit în acel moment, din punct de vedere emoțional. Nu cred că este naivă – cred că poate citi o cameră – cred doar că încearcă să modeleze camera în avantajul ei. La asta am lucrat tot timpul. Cum să nu o fac să pară complet oarbă din punct de vedere emoțional – ceea ce, clar, nu este – când unii oameni o văd așa.

Articole similare