LifestyleGet the party started la COS!

Get the party started la COS!

Decembrie e luna festivă prin excelență și știm că ești în căutarea unor articole speciale care să pună în valoare spiritul de sărbătoare.

Pentru că stylingul e o chestiune foarte personală care ține de vibe și atitudine, îți prezentăm noutățile brandului COS pentru a te inspira în privința unor piese și accesorii de efect.

CADOURI

În plin sezon festiv, COS aduce o ediție special curatoriată de opțiuni pentru surprizele dedicate celor dragi, dar care, în fond, pot fi și propriile tale cadouri. Fiecare dintre noi are momente de generozitate cu sine pe principiul “merit asta”, drept urmare răsfață-te cu ce simți că îți oferă confort: de la piese ce îți pot face lucrul de acasă mai plăcut (papuci de casă din cașmir, șosete călduroase) până la elemente ce pot deveni un accesoriu ultra chic pentru ieșirile în oraș (geantă din lână). Secțiunea “The Gift Guide” îți pune la dispoziție o varietate impresionantă: de la variantele de cașmir până la bijuterii, genți, mănuși, fesuri, pălării. 

STRĂLUCIRE METALICĂ 

În acest sezon trebuie să rupi ritmul cu tonurile vii. Fie că te orientezi spre fulare vesele sau genți matlasate, ține cont de finisajele cu strălucire metalică care dau o notă de glam. Eșarfele drapate de mătase fluidă sau accesoriile cu paiete sunt elementele definitorii ale unui styling rafinat.

IMPRIMEURI JUCĂUȘE

Tricotajele sunt, desigur, la mare căutare în acest sezon. Ignori cu grație temperaturile din ce în ce mai neprietenoase pentru că imprimeurile jucăușe și împletiturile elegante sunt cele care dau tonul bunei dispoziții. Culorile vii nu vor da niciodată greș, cu atât mai mult cu cât scot în evidență croiala simplă și calitatea fibrelor de cașmir, lână și mohair. 

COLAB COS & BEGG X CO.

Pentru că vin și zilele mai relaxante, cu dedicație specială pentru odihnă, păturile de casă confecționate din lână de miel și cașmir revin în catalogul COS. O colaborare cu brandul scoțian de tricotaje Begg x Co.

PARTY LOOK

Look-ul perfect pentru o petrecere memorabilă? Clasicul rămâne în continuare în topul tendințelor COS completat de o notă de strălucire: de la împletituri cu sclipiri delicate, mătase vaporoasă, franjuri versatile, accesorii metalizate. Variațiuni de costume bărbătești, rochii, fuste, sarafane combinate cu layerul de iarnă în lungimi și accesorii (mănuși, curele, genți). Parcă nicicând nu a fost atât de simplu să găsești outfit-ul ideal pentru o petrecere! 

Photo CreditCOS

Articole similare