EntertainmentGeeked Week, marca Netflix

Geeked Week, marca Netflix

Netflix Geeked, evenimentul Netflix care găzduiește divertisment din toate genurile, se pregătește pentru a treia ediție Geeked Week.

ȘTIRI EXCLUSIVE, SNEAK PEAKS ȘI IMAGINI INEDITE

Geeked Week 2023 este un eveniment virtual pentru fani, centrat pe serialele, filmele și jocurile Netflix. Acesta va avea loc între 6 și 12 noiembrie, va fi difuzat pe toate platformele preferate ale fanilor și va aduce știri exclusive, sneak peaks și imagini de la cele mai mari producții Netflix.

ZIUA STRANGER THINGS 

Pe 6 noiembrie, când e marcată Ziua Stranger Things, și până pe 12 noiembrie, Geeked Week este destinația celor mai tari noutăți și lansări despre ”3 Body Problem”, ”Avatar: The Last Airbender”, ”The Brothers Sun”, ”Damsel”, ”Devil May Cry”, ”Leave The World Behind”, ”Rebel Moon”, ”Tomb Raider: The Legend of Lara Croft” și multe altele.

UNDE POT FI URMĂRITE EVENIMENTELE

Mai multe detalii pot fi consultate pe GeekedWeek.com și evenimentul poate fi urmărit pe YouTube, X, Twitch, Facebook și TikTok, pentru a rămâne la curent cu toate noutățile de la Geeked Week.

PROGRAMUL PE ZILE

ZIUA 1 – luni, 6 noiembrie – Ziua Stranger Things (4:00 PM – 00:30AM, ora României)

ZIUA 2 – marți, 7 noiembrie – Geeked Week lansează noutăți la fiecare două ore (4:00 PM – 00:00 AM ora României)

ZIUA 3 – miercuri, 8 noiembrie – Geeked Week lansează noutăți la fiecare două ore (4:00 PM – 00:00 AM ora României)

ZIUA 4 – joi, 9 noiembrie – Anunțuri de la Geeked Week (11:00 PM ora României)

ZIUA 5 – vineri, 10 noiembrie – Anunțuri de la Geeked Week (11:00 PM ora României)

ZIUA 6 – sâmbătă, 11 noiembrie – Anunțuri de la Geeked Week (11:00 PM ora României)

ZIUA 7 – duminică, 12 noiembrie – Geeked Week prezintă: Rebel Moon (luni, 2:30 AM ora României) 

STRANGER THINGS: THE FIRST SHADOW

”Stranger Things: The First Shadow”, spectacol pe West End, Londra, este semnat de Kate Trefry, după povestea originală de Frații Duffer, Jack Thorne & Kate Trefry, bazat pe serialul Netflix ”Stranger Things”, creat de Frații Duffer.

Hawkins, 1959: un oraș obișnuit cu probleme obișnuite. Mașina lui Hopper nu pornește, sora lui Bob nu ia în serios emisiunea lui de radio, iar Joyce vrea să plece cât de curând poate. Când noul elev Henry Creel și familia lui sosesc, descoperă că un nou început nu este atât de ușor, iar umbrele trecutului par să îi prindă din urmă. Adusă la viață de o echipă de creație premiată, această nouă aventură captivantă duce privitorul la începutul poveștii ”Stranger Things” – și la începutul sfârșitului.

Geeked Week, marca Netflix

Articole similare