Going outDIPLOMA Show - Artă și design de ultimă oră

DIPLOMA Show – Artă și design de ultimă oră

DIPLOMA Show, festivalul noii generații de artiști, arhitecți și designeri români, reunește anul acesta, la Combinatul Fondului Plastic, lucrări din 16 domenii creative – arhitectură, arhitectură de interior, peisagistică, urbanism, artă murală, arte grafice, arte textile, ceramică-sticlă-metal, design de produs, design grafic, modă, foto-video, pedagogie, pictură, scenografie și sculptură.

ZECE EXPOZIȚII

Cea de-a zecea ediție aduce la Combinatul Fondului Plastic mai mult de 130 de artiști din noua generație ce pot fi admirați în zece spații expoziționale până pe 15 octombrie. 

Sunt expuse lucrări de grafică, instalație, artă video, sonoră, design vestimentar și pictură, design de obiect și fotografie.

SPAȚII-CHEIE DIPLOMA

DIPLOMA Show a expus, de-a lungul vremii, mai mult de 1.300 de proiecte și a contribuit la promovarea a 1.400 de creatori din noile generații. 
O retrospectivă a festivalului are loc în zece spații din București: Cărturești Carusel – Denisa Andreea Grosu, Cărturești Verona – Mihail Botnari, clădirea Globalworth Tower – Livia Greaca, Beans & Dots (Palatul Universul) – Irina Motroc, Aparterre – Heidi Ștefania Tradnik, Sneaker Industry – Gabriel Petre Arhire, Kraft Market – Radu Tudor Panait, Ototo Amzei – Miruna Gheordunescu, ALTRNTV – Ioana Preda, Mugshot – Christian Tudose. 

EVENIMENTE ȘI INIȚIATIVE

Festivalul propune evenimente și inițiative, cum ar fi petreceri, masterclass-uri și focus-grupuri. 
DIPLOMA Show 2023 va fi și gazdă pentru o expoziție-invitată: ”20 FAI”, dezvoltată de Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” (UAUIM) cu ocazia împlinirii a 20 de ani de Design de Produs și Arhitectură de Interior din cadrul universității.

Articole similare