Lifestyle5 must have-uri perfecte la trecerea între sezoane

5 must have-uri perfecte la trecerea între sezoane

Albul și negrul vor fi întotdeauna o alegere perfectă, indiferent de croială sau material, dar cu siguranță diferența o fac accesoriile care vor da întregii compoziții o efervescență aparte.

Există o regulă de bază în materie de fashion, iar dacă vrei să fie o certitudine faptul că nu vei da greș, atunci e important să ai în garderobă o serie de item-uri care sunt perfecte indiferent de modă sau sezon: croielile clasice cu un touch de styling modern, fie că vorbim de pantaloni, sacouri, bluze sau rochii, gențile în croieli celebre, fie ele oversized sau în variantele mini.

CELEBRA GEANTĂ MATLASATĂ DIN PIELE 

Ca și în cazul unui desert de care riști să nu te mai saturi, în cazul genții matlasate COS poți avea dileme strict de dimensiunea aleasă. Și cum varianta din piele este disponibilă în 3 dimensiuni, singurul lucru pe care trebuie să îl decizi e în funcție de accesorizat: oversized, mini sau micro? Culorile disponibile pentru fiecare model în parte vor fi edificatoare, iar decizia va fi mai simplă decât ai crede. Cert este că versiunile oversized și mini sunt disponibile acum, la trecerea între sezoane, în negru și maro. 

COS bag final

MEN TAILORING BY COS

Costumele create de COS împletesc croiala clasică cu styling-ul modern într-un echilibru elegant. Rezultatul este o gamă atât de variată a unor sacouri și pantaloni ideale pentru office jobs sau smart casual look. Calitatea materialelor, un alt aspect esențial în filosofia COS, are la bază sustenabilitatea: de la o lână certificată Responsible Wool Standard la cea reciclată printr-un riguros proces până la bumbacul organic nelipsit din colecțiile brand-ului. 

COS WOMEN CITY TRANSITIONAL

Trecerea de la vara caniculară la toamna blândă pot da, uneori, multe bătăi de cap în materie de styling. Noua colecție capsulă pentru femei lansată de COS, Women City Transitional, propune linii curate, fără încărcături inutile, stilizate într-o manieră originală, ideale pentru o zi cu un program încărcat: de la rochii simple din materiale sustenabile și perfecte pentru temperaturi fluctuante ce pot fi accesorizate cu jachete de piele, la compleuri de pantaloni clasici sau evazați cu top-uri sau sacouri scurte sau bluze din lână RWS în croieli cu linii extrem de bine punctate. 

MUST HAVE-URILE DIN COLECȚIILE PERMANENTE COS 

Cum te îndrăgostești iremediabil de un produs COS? Printr-o simplă atingere. Dacă strălucirea fină ar putea fi definită printr-o senzație atunci aceea ar fi finețea texturii materialelor produselor COS: un mix de mătăsos cu strălucitor. Tricourile cu o croială impecabilă vor fi o alegere reușită indiferent de sezon: de la culori vii sau pale spre discret până la combinații de dungi colorate cu alb sau negru, malete mulate sau bluze decoltate, în croieli clasice sau îndrăznețe. Must try them, by all means!

THE RUNWAY SHOW – LANSAREA COLECȚIEI COS TOAMNĂ-IARNĂ 2023

Pe 12 septembrie 2023 (ora 7 PM EDT) este programată lansarea oficială a noii colecții COS în cadrul New York Fashion Week, unul dintre evenimentele de gen de anvergură – locul unde se dă startul tendințelor noului sezon în modă. Una dintre platformele globale inegalabile care adună la un loc designeri de top din întreaga lume pentru a-și etala colecțiile la început de semestru (februarie, respectiv septembrie). Show-urile și întregul program sunt disponibile online. Dincolo de show-urile individuale ale brand-urilor, NYFW oferă experiențe VIP curatoriate, momente unice în spatele scenei, styling personalizat și sesiune de shopping. 

Articole similare