Going outConcerte de club, în martie, la București

Concerte de club, în martie, la București

Like5 recomandă cinci concerte programate luna aceasta în cluburi din București.

Concerte rock, jazz și electro sunt organizate și găzduite luna aceasta de cluburile Expirat, Quantic și Control. Am ales cinci variante de petrecut serile.

URMA JUST STRINGS

Urma Just Strings este o abordare complet acustică a repertoriului grupului Urma, oferită de Mani Gutău alături de Oigăn și Anatol Cazanoi, și propune un nou concept de reprezentație live, în format 360, folosind sisteme speciale de amplificare individuală de înaltă fidelitate.
Fondată în primăvara anului 2003 la Cluj-Napoca, Urma a lansat patru albume de studio – ”Nomad Rhymes” (2003), ”Anger as a Gift” (2005), ”Trend Off” (2007) și ”Lost End Found” (2013) – şi a avut apariţii live în România, Ungaria, Franța, Germania, Elveția, Marea Britanie și Turcia.

Concertul este programat la Expirat în 10 martie, la ora 17:00. Biletele costă 70 de lei și pot fi cumpărat de pe iabilet.ro.

Concerte de club, în martie, la București - URMA JUST STRINGS

ȘUIE PAPARUDE

Șuie Paparude revine la Expirat în 20 martie, în formula clasică: Michi + Dobrică + Junkyard.

Șuie Paparude, înființată de Mihai ‘Michi’ Câmpineanu și Mihai ‘Dobrică’ Dobre în 1992, a însemnat alternativă aliniată la scena de club dinafara granițelor. Șuie Paparude a făcut muncă de pionierat într-un spectru muzical extins – de la big beat, breakbeat, acid la jungle și drum&bass – și continuă să fie referențiali din punct de vedere al sound-ului după mai bine de 30 de ani de activitate.

Concertul e programat, în 20 martie, la ora 21:00. Biletele, disponibile pe iabilet.ro, costă 80 de lei.

Concerte de club, în martie, la București - ȘUIE PAPARUDE

SURVOLAJ

Survolaj, una dintre trupele rock cult din România, va concerta la Quantic în 22 martie. După o sesiune acustică susținută în decembrie la Trei Bețivi Bar, acesta este – în decurs de 14 ani – primul concert al grupului timișorean în București.

Trupa, înființată în ’87 la Timișoara, este un reper în istoria rockului autohton și pionier al rockului psihedelic din România. Cei patru muzicieni au inovat prin îmbinarea genurilor muzicale, experimentând cu elemente de hard rock, progresiv și free jazz, pentru a crea un sunet devenit emblematic.

Biletele pentru concertul din 22 martie, de la ora 20:00, sunt disponibile pe iabilet.ro la prețul de 80 lei, în presale, și 100 de lei, în ziua concertului.

Concerte de club, în martie, la București - SURVOLAJ

JAZZ NOUVEAU

Grupul american The Bad Plus va concerta, în 25 martie, la Control, în seria Jazz Nouveau.
În ultimele două decenii, The Bad Plus a câștigat aprecierea criticilor și și-a format o bază de fani în întreaga lume, mulțumit unui sound unic și spectacolelor live.
Membrii fondatori – Reid Anderson (bas) și Dave King (tobe) – se lansează acum într-o nouă încarnare a trupei, fără pian, alături de Ben Monder (chitară) și Chris Speed (saxofon tenor).
Concertul de la Control e programat, în 25 martie, de la ora 20:00, iar biletele sunt disponibile pe eventbook.com, la prețul de 100 de lei.

Concerte de club, în martie, la București - JAZZ NOUVEAU

COMA

Primul concert electric al grupului Coma din acest an are loc în 28 martie la Control. Este precedat de Junkyard (DJ Set) și Hefe (DJ Set – A tribute to “A Tribe Called Quest”).

Concertul e programat de la ora 20:00, iar biletele sunt disponibile pee eventbook.com, la prețul de 80 de lei.

Concerte de club, în martie, la București - COMA
Photo CreditClub Control

Articole similare