LifestyleColecția toamnă-iarnă IPANOMI, inspirată de arta Georgiei O’Keeffe

Colecția toamnă-iarnă IPANOMI, inspirată de arta Georgiei O’Keeffe

Colecția de toamnă-iarnă 2023/2024 a brandului IPANOMI, intitulată ”GEORGIA”, are la bază universul uneia dintre cele mai importante figuri ale artei moderne, Georgia O’Keeffe.

IPANOMI – VERSATIL, ATEMPORAL, SUSTENABIL

Noua colecție este o expresie autentică plasată în contextul cotidian și celebrează misiunea IPANOMI.

“Colecția toamnă-iarnă IPANOMI 2023/2024 marchează un punct important în prezentul și viitorul brandului IPANOMI. Totodată, colecția consolidează misiunea noastră de a crea piese vestimentare versatile, atemporale și sustenabile”, spune Mihaela Moisă, co-fondatoare IPANOMI.

ECHIPA

Alături de Ana Chiorean și Mihaela Moisă (fondatoarele IPANOMI), au contribuit la conturarea acestui proiect: Denisa Coman (fotograf), Ioana Carp (creative director & stylist), Ioana Covali (hair & make-up) și Irina Magdad (model).
”Georgia F/W 2023/2024” este disponibilă pe ipanomi.ro și pe pagina de Instagram a mărcii.

DESPRE GEORGIA O’ KEEFFE

Georgia O’ Keeffe (1887 – 1986) este una dintre cele mai importante figuri ale artei moderne.
A traversat două secole caracterizate prin schimbări masive ideologice și politice, dar și culturale.
Nu a aderat la un curent, ci și-a format propriul limbaj vizual, devenind rapid în epocă, un personaj reprezentativ.
Ea a reușit să depășească barierele de gen într-o perioadă în care femeile se confruntau cu provocări semnificative în lumea artei.

AUTENTIC ÎN COTIDIAN

”Georgia”, colecția toamnă-iarnă 2023/2024 a IPANOMI are la bază universul artistei. Este o expresie autentică plasată în contextul cotidian.  
“Punctul de pornire a fost seria de flori supradimensionate care face trimiteri subtile către sexualitate și vulnerabilitate. Atât alegerea garderobei caracterizată prin mult alb și negru (la care se adaugă și accente de culoare care apar odată cu mutarea în New Mexico), cât și predilecția către rochiile care «o îmbracă» prin înfășurare, reprezintă câteva dintre motivele care m-au inspirat în crearea colecției”, a spus Ana Chiorean, co-fondatoare IPANOMI.

DESPRE IPANOMI

IPANOMI este un brand românesc de modă sustenabilă pentru femei, care aduce o schimbare pozitivă prin produsele realizate din materiale naturale sau reciclate.

Cu deviza ”new now . now me”, colecțiile IPANOMI sunt inspirate de puterea schimbării și a încrederii în sine, precum și de grija pentru planetă. Misiunea este încetinirea consumului de produse prin crearea de piese vestimentare versatile, atemporale.

Photo CreditIPANOMI

Articole similare