Going outCelebrități din improvizația internațională, la prima ediție Just For Fun Comedy Festival 

Celebrități din improvizația internațională, la prima ediție Just For Fun Comedy Festival 

Fani ai improvizației pregătiți-vă pentru un eveniment de neratat!

Prima ediție Just For Fun Comedy Festival, dedicat comunității și publicului de stand-up comedy, are loc în București între 13 și 19 noiembrie. Evenimentul își propune dezvoltarea comediei locale, a iubitorilor de show-uri, dar mai ales a celor dornici să își perfecționeze aptitudinile în domeniu. 5 celebrități vin la București pentru a împărtăși experiența lor:

PHIL LUNN

De numele lui Phil Lunn se leagă o serie de binecunoscute grupuri precum Music Box, Hoopla, Mischief Theatre și The Maydays. După o generoasă experiență în improvizație pe scenele londoneze, Lunn regizează în prezent grupul muzical The Staccatos și interpretează diferite personaje în proiectul său de cabaret “Phil Lunn is…”. La București trebuie să îl urmărești în “Phyllida Sings”, spectacol muzical programat pe 19 noiembrie, de la ora 18:00, la Improteca. De neratat sunt cu siguranță atelierele despre improvizația muzicală, crearea personajelor pentru astfel de show-uri, precum și un minim ABC al realizării unui musical. 

RAHEL OTSA

Puțin umor baltic nu strică niciodată! Rahel Otsa este fondatoarea unuia dintre primele teatre de improvizație din Estonia, Jaa !mproteater (2009-2019), producătoarea International Improv Festival Tilt din Tallinn. Predă pentru copii și adulți și este în permanentă căutare a modalităților de generare a emoției și conexiunii cu publicului prin intermediul artei sale. Atelierele sale, apreciate în întreaga lumea, ajung și la București în perioada 14 – 16 noiembrie. Programul va culmina pe 16 noiembrie cu spectacol de improvizație cu participanții de la workshop-ul susținut în cadrul festivalului, dar și un spectacol cu invitați speciali și actori rezidenți în data de 17 noiembrie. 

KRISTINE LEVINE

Prima femeie care a jucat în 50 de state de-a lungul a 50 de zile! O performanță care i-a adus lui Kristine Levine recordul mondial Guinness. Protagonista serialului “Portlandia” susține la București un atelier de inițiere în tainele scrisului, precum și a interpretării sketch-urilor de comedie. 

DOUG STANHOPE

Un alt nume care completează lista invitaților la Just For Fun Festival este Doug Stanhope, actor, scenarist, activist politic și gazdă de podcast. Pe lângă învățăturile sale legate de stand-up, Stanhope prezintă în premieră românească filmul The Road Dog” al cărui protagonist este. Curioșii dornici să afle cât mai multe secrete despre fenomenul stand-up comedy sunt așteptați atât la ateliere, cât și la sesiunea de întrebări și răspunsuri programată după proiecție. 

LANDRY

Comediantul canadian Landry este cel de-al 5-lea nume pe care îl puteți cunoaște prin intermediul festivalului. Landry are un stil cu totul special când vine vorba de interacționat cu publicul și este preocupat nu doar de prezența scenică, dar și despre importanța sănătății mintale în munca de stand-up. Sesiunea Open Mic programată în cadrul festivalului trebuie să fie pe lista celor dornici de o generoasă porție de râs! 

Articole similare