Give me 5Carol Ionescu: 5 lucruri învățate în 2023

Carol Ionescu: 5 lucruri învățate în 2023

Tânărul actor și producător Carol Ionescu este una dintre figurile active ale industriei de cinema comercial.

În urmă cu 3 ani a pus bazele Festivalului de Teatru și Film “Șerban Ionescu” în calitate de director artistic. Visează să îl crească și să devină o referință pe harta evenimentelor dedicate tinerilor creatori. Coordonat de o echipă fresh, creativă și jucăușă, festivalul include competiții de teatru și film, precum și artiști în focus, concerte și întâlniri cu profesioniști din domeniu.

Pe Carol Ionescu l-ai remarcat deja în numeroase roluri secundare din “Funeralii fericite”, “Câteva conversații despre o fată foarte înaltă”, “Mia își ratează răzbunarea”, “Rondul de noapte”, “Teambuilding”, “Taximetriști”. Din 16 ianuarie revine pe ecrane în comedia “Klaus și Barroso”. Despre lecțiile învățate în 2023 sau ceea ce știa deja dinainte, special pentru Like5.ro de la Carol Ionescu, în rândurile de mai jos:

SĂ MERG ÎN VACANȚE CÂT MAI DES

Și să nu mă întorc prea repede din vacanțe. Pentru că e bine să te relaxezi după ce muncești, ca după aceea să te întorci la muncă cu forțe proaspete și apoi să repeți procesul până ieși la pensie sau până mori sau până ești schilodit de un accident. 

VACANȚELE SĂ FIE ȚINUTE ÎN NATURĂ

În locații cât mai puțin populate de oameni. Deoarece comuniunea omului cu natura nu e doar o temă în poeziile de la BAC, ci și ceva realmente îmbucurător, care te poate reîncărca cu energie. Iar petrecutul timpului cu oameni poate crea anxietate uneori. Așa că mai bine petreci timp în natură. În vacanțe. 

SĂ NU FREC PISOIUL ATUNCI CÂND MERG ÎN VACANȚĂ

Să descopăr ce are de arătat locul respectiv. Dar dacă sunt surmenat, atunci să frec pisoiul. Iar dacă am posibilitatea sa transport alături de mine pisoiul, la propriu, nu la figurat, să o fac și să îl iubesc și în vacanță. 

SĂ MUNCESC CA SĂ FAC BANI ȘI SĂ MERG ÎN VACANȚĂ

Sau să mă fi născut într-o familie de bogătani. Sau să fac investiții riscante pentru un profit imens si rapid. Dacă nu am un job bine plătit, nu sunt născut bogat, nu fac investiții riscante, atunci să mă împrumut de pe la rude și prieteni de mulți bani ca să merg în multe vacanțe.

VACANȚELE ÎN CARE MĂ DUC SĂ NU MAI TERMINE NICIODATĂ

Să-mi șterg conturile de social media, emailul, să-mi anulez abonamentul de telefon ca să nu mă mai găsească nimeni cunoscut și să rămân în vacanță pentru totdeauna.

Photo CreditVlad Cioplea

Articole similare