LifestyleCampania COS toamnă-iarnă 2023 fotografiată de Daniel Jackson

Campania COS toamnă-iarnă 2023 fotografiată de Daniel Jackson

Oricât de generoasă este garderoba personală, știm sigur că nu poți refuza admirarea noilor colecții toamnă-iarnă 2023 anunțate deja.

Și de îndată ce răsfoiești online piesele, analizezi fiecare detaliu, accesoriu, croială. Din dorința de a face cât mai ușoară trecerea de la căldura verii, sezonul rece te îndeamnă, inevitabil, spre un amestec de finisaje netede și texturate, contraste, broderii complexe. Noua colecție COS celebrează creativitatea și diversitatea individuală și este surprinsă perfect în fotografiile lui Daniel Jackson. 

IMAGINEA CAMPANIEI 

Ca de fiecare dată, COS lansează campania colecției printr-o serie de fotografii care pun în evidență energia specifică a fiecărei persoane. De această dată, obiectivul fotografului Daniel Jackson a fost direcționat spre cântăreața și producătoarea Kelela, muzicianul, cântărețul, compozitorul și actorul Curtis Harding, precum și actorii Will Poulter și Havana Rose Liu, alături de modelele América González, Vika Evseeva, Dara Gueye, Taemin Park și Selena Forrest. Portrete atemporale care inspiră încredere și putere. 

UN OMAGIU ADUS ÎNCEPUTURILOR COS

Detaliile fine se întâlnesc cu o croitorie modernă din dorința de a introduce o abordare nouă a stilului atemporal. Un omagiu adus începuturilor designului brandului. Un mix perfect balansat de meșteșug, detalii fine și croitorie modernă. 

COLECȚIA DĂ PUTERE PURTĂTORULUI

Colecția e un statement vizual: de la umerii evidențiați până la paltoanele cu lungime maxi, versatile, menite a fi purtate în stil oversized. Detalii care inspiră atitudine puternică și încrezătoare persoanei care le poartă. Stratificările și proporțiile croielii inovatoare și elegante conturează siluete neașteptate. 

ASIMETRII, DECONSTRUCȚIE ȘI RECONSTRUCȚIE 

Noua colecție aduce practic un suflu modern croielii clasice. Talia joasă sau întoarsă se asortează perfect cu jachete crop sau margini brute. Dungile ies din tradițional și se îmbină asimetric. Stilul evazat al pantalonilor feminini sau pantalonii bărbătești adunați creează o imagine mult mai relaxată a costumului.

NATURA, O CONTINUĂ SURSĂ DE INSPIRAȚIE

Paleta acestui sezon întărește ideea că natura continuă să fie sursa principală de inspirație prin culori armonios combinate, neutre, naturalul ovăzului completat de tonuri camel și maro, dar și modele florale create special pentru colecție. Tehnici speciale de matlasare, accesorii unice din piele sau ornamentații fine. Brandul continuă abordarea personalizată inspirată din cultura contemporană, în stil atemporal, dar profund funcțional. O continuă experimentare a materialelor reciclate sau reînnoite. 

Articole similare