Going outCadouri de designer la Târgul Noël

Cadouri de designer la Târgul Noël

Ești în căutarea unui cadou inedit?

Cea de-a 14-a ediție Noël, târgul cadourilor de designer, este evenimentul la care trebuie să ajungi. Peste 80 de designeri expun cele mai noi colecții precum și cele mai diversificate opțiuni de cadouri. Locul potrivit pentru a descoperi surprizele perfecte pentru cei dragi.

CÂND 

Cel mai longeviv și selectiv târg de sezon este programat între 9 și 17 decembrie, la Casa Ghica din București. În weekend-uri, accesul se face pe baza biletului achiziționat online sau la intrare, între orele 10:00 și 20:00. Între 12 și 15 decembrie, târgul este deschis între orele 16:00 și 20:00, iar accesul este gratuit. 

SURPRIZELE NOËL

În fiecare weekend te poți bucura de o selecție specială de designeri și branduri care îți pun la dispoziție cele mai originale și elegante produse: de la obiecte decorative de sezon și nu numai, articole vestimentare, bijuterie contemporană, produse cosmetice. Ești așteptat să explorezi standurile care vor diferi în fiecare weekend. 

#BLUECORNER

Lucrări semnate de artistul Ștefan Câlția, bijuterii marca KateriniMou sau Wagner Arte Frumoase, Atelier Magrit sau Klay Ceramic pot fi descoperite în Blue Corner-ul Târgului Noël. Sunt obiecte donate de artiști spre vânzare pentru cauza susținută a Asociației Învingem Autismul.

NOËL EXCLUSIVE

Surpriza din acest an este Noël Exclusive, o selecție curatoriată de produse de designer, în ediții limitate sau prezentate în premieră. Bijuterii semnate de Carla Szabo, papetărie de la Fabrik, ilustrații marca Mădălina Andronic, obiecte pentru casă de la Lun sau decorațiuni de brad din 1981. 

DE NERATAT

Pentru prima oară la Târgul Noël vei întâlni produsele din magazinele Leuk Home: obiecte de design originale semnate de artiști din întreaga lume. Leuk este dedicat celor care sunt în căutarea unor decorațiuni deosebite ce dau o notă specială spațiilor interioare. Creativitatea colecțiilor incluse în portofoliul Leuk se potrivește de minune conceptului Noël. 

Articole similare