Entertainment”Bridgerton” – Al treilea sezon, lansat în 2024

”Bridgerton” – Al treilea sezon, lansat în 2024

”Bridgerton”, serialul fenomen marca Netflix și Shondaland, va reveni cu al treilea sezon anul viitor, acesta urmând să fie lansat în două părți, începând cu jumătatea lunii mai.

În prim plan va fi povestea de dragoste dintre Penelope Featherington, interpretată de Nicola Coughlan, și Colin Bridgerton, jucat de Luke Newton, cuplul fiind cunoscut în rândul fanilor drept #Polin.

DATELE PREMIERELOR

Cel de-al treilea sezon ”Bridgerton” va fi lansat în două părți, fiecare cu patru episoade.
Prima parte va avea premiera pe 16 mai 2024, iar partea a doua, pe 13 iunie 2024.
Odată cu anunțarea datei de lansare, Netflix și Shondaland au dezvăluit și un material video – narat chiar de Lady Whistledown. Videoclipul include tweet-uri ale fanilor, comentarii de pe diverse rețele de socializare și videoclipuri de pe TikTok și face publice datele de lansare ale seriei.

SINOPSIS

În al treilea sezon, Penelope Featherington (Nicola Coughlan) decide să renunțe în sfârșit la dragostea ei pentru Colin Bridgerton (Luke Newton), după ce i-a auzit cuvintele disprețuitoare.

Totuși, ea a hotărât că este timpul să-și caute un soț, de preferință unul care să-i ofere suficientă independență pentru a-și continua dubla existență (și ca Lady Whistledown), departe de mama și surorile ei. Lipsită de încredere, încercările lui Penelope pe piața de căsătorii eșuează spectaculos.
Între timp, Colin s-a întors din călătoriile lui de vară cu o nouă înfățișare și plin de mândrie. Dar este descurajat când realizează că Penelope, singura persoană care l-a apreciat întotdeauna așa cum a fost, îl tratează cu răceală.

Dornic să-și recâștige prietenia, se oferă să-i fie mentor și să o ajute să capete încredere în sine, astfel încât să-și găsească un soț. Dar când lecțiile lui încep să funcționeze, Colin trebuie să-și dea seama dacă sentimentele lui pentru Penelope țin cu adevărat doar de prietenie. Pentru Penelope, situația complică ruptura ei cu Eloise (Claudia Jessie), care și-a găsit un nou prieten, iar prezența tot mai mare a ei în societate face și mai dificil să țină secret alter ego-ul de Lady Whistledown.

DISTRIBUȚIE 

Distribuția recurentă e alcătuită din: Nicola Coughlan (Penelope Featherington), Luke Newton (Colin Bridgerton), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Danbury), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley), Hannah Dodd (Francesca Bridgerton), Simone Ashley (Kate Sharma), Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), Harriet Cains (Philipa Featherington), Bessie Carter (Prudence Featherington), Jessica Madsen (Cressida Cowper), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Will Tilston (Gregory Bridgerton), Polly Walker (Portia Featherington) și Julie Andrews (vocea Lady Whistledown).
Lor li se alătură: Hugh Sachs (Brimsley), Emma Naomi (Alice Mondrich), Kathryn Drysdale (Genevieve Delacroix), Sam Phillips (Lord Debling).

UN NOU SHOWRUNNER ȘI PRODUCĂTORII

Jess Brownell este noul showrunner al ”Bridgerton”, sezon care a fost filmat în Londra și alte locuri din Marea Britanie, iar el este și producător executiv alături de Shonda Rhimes, Betsy Beers, Tom Verica și Chris Van Dusen.

PALMARES

Bridgerton”, creat de Chris Van Dusen, a fost lansat în 2020, cu Phoebe Dynevor și Regé-Jean Page în rolurile principale.
Cele două sezoane de până acum au fost aclamate de public și de critici, fiind recompensate, între altele, cu două premii Primetime Emmy.

Photo CreditNetflix

Articole similare