LifestyleBrandul COS aduce o nouă colecție capsulă Atelier

Brandul COS aduce o nouă colecție capsulă Atelier

Pentru cel de-al treilea sezon consecutiv, brandul COS aduce o nouă colecție capsulă Atelier, creată exclusiv în atelierele sale de la Londra.

O colecție care pornește de la cultura de design a brandului, cu o atenție deosebită pentru croială, materiale și meșteșug, în continuă sincronizare cu stilul fluid și dinamic al sezonului.

JOCUL TEXTURILOR

Atelier toamnă-iarnă 2023 are ca sursă de inspirație imprimeurile organice în nuanțe calde de maro, asociate cu albastru navy și culori neutre. Discreția are o eleganță aparte și cucerește vizual prin linii ferm structurate. Atenția alunecă spre jocul texturilor care generează flexibilitatea pieselor: rochii maxi croșetate manual, fuste din mohair și lână, imprimeuri multiplicate de pene discrete. 

NELIPSITELE PIESE CLASICE 

Reconfigurarea tehnicilor tradiționale caută actualizarea permanentă a pieselor clasice. Sacourile se evidențiază de această data prin revere supradimensionate, realizate din satin. Sacoul de lână din colecția pentru femei devine o piesă ce evidențiază silueta prin strângerea în talie, vedere în spate și un elegant drapaj din mătase. Costumele masculine sunt reimaginate prin piele moale, finisate în stil contemporan prin margini brute. Blana în combinație cu pielea se completează elegant în finisaje discrete. Paltoane ready-to-wear accesorizate de cordoane supradimensionate.

ATELIER ÎN DETALII CHIC

Cagulele dau colecției Atelier un flavor surprinzător. Combinate în rochii, combinezoane sau ca elemente de sine stătătoare, creează senzația de urban în mișcare cu o notă distinctă. Croșetate sau lucrate din lână, sunt detaliile care fac diferența unui outfit elegant. Ciucurii din piele (sub forma unor franjuri) atent distribuiți pe hainele lungi creează senzația de zbor cu picioarele pe pământ. Detalii cărora cu greu le vei rezista! 

SFERELE METALICE

Accesoriile sunt cele care completează look-ul, iar integrarea unor accente metalice dau tonul tipului de ținută, fie ea de zi sau de seară. Sferele alimentează senzația de corporal în întreaga colecție, realizate din argint sau alamă, sub formă de broșe, cercei, curele, inele pentru eșarfe sau coliere. În cazul genților, contrastează cu pielea moale și dau design-ului o eleganță memorabilă.  

DESPRE COS ATELIER

Lansată în cadrul Săptămânei Modei de la New York, Colecția Atelier are un rafinament aparte. Ținute pentru zi și seară, stiluri ușor de purtat în momentele zilei, într-un ton discret elegant ce face diferența. Croite cu o atenție sporită, de la interior spre exterior, Atelier reprezintă stilul rafinat contemporan. 

Modele: Fernando Cabral, Rebecca Leigh Longendyke / Fotograf: Rory Van Millingen / Stilist: Jane How / Director: Alexander Ingham Brooke / Hair Artist: Chi Wong / Make-Up Artist: Siddhartha Simone / Set Designer: Suzanne Beirne

Photo CreditCOS

Articole similare