Entertainment”Băieți Deștepți”, o nouă comedie românească de acțiune

”Băieți Deștepți”, o nouă comedie românească de acțiune

Comedia de acțiune ”Băieți Deștepți”, regizată de Igor Cobileanski, va fi lansată în cinematografele românești pe 13 octombrie.

DISTRIBUȚIE

Sergiu Costache și Silviu Mircescu, cunoscuți din serialul ”Clanul”, joacă rolurile unor polițiști implicați într-o misiune periculoasă, care pun la cale un plan complex pentru a aduce în fața legii un interlop notoriu. Lor li se alătură în distribuție Tiberiu Ioana, Olimpia Melinte și Cristian Iacob.

CE SPUN PROTAGONIȘTII

”De Sergiu Costache mă leagă o prietenie de peste zece ani. Ne-am cunoscut în facultate de unde am și început să lucrăm ușor, ușor și iată-ne la ora actuală cu două seriale făcute, trei filme și două spectacole de teatru. Și, mai nou, facem echipă bună în filmul «Băieți Deștepți»”, spune Silviu Mircescu.

Sergiu Costache adaugă: ”«Băieți Deștepți» este o comedie polițistă, plină de acțiune și suspans, după o idee de Tiberiu Ioana, unul dintre protagoniștii filmului și producătorul executiv al proiectului. Este un film care cu siguranță va atrage public numeros în cinematografe, atât datorită subiectului, cât și a distribuției inedite”.

SINOPSIS

Costi, un polițist cu un caracter vulcanic și cu simțul umorului, și Alex, polițist suspendat în urma abaterilor disciplinare, însă repus în funcție pentru a rezolva un caz foarte complicat, fac echipă cu Leo pentru a investiga un baron local al drogurilor, Narcis, cu care au o poveste veche.

În mijlocul acțiunii înflorește o surprinzătoare poveste de dragoste între Leo și Lara, mâna dreaptă a traficantului. Răsturnările de situație, scenele de acțiune și umorul se împletesc în acest noul film al lui Cobileanski, scris după o idee a lui Tiberiu Ioana, care este și producător.

CE SPUNE PRODUCĂTORUL

”Jonglez cu mai multe roluri pentru acest film, ideea a venit de la mine, sunt totodată producător și joc un personaj central. Însă îmi place atât de mult să mă implic, să absorb cât mai multe de la colegii mei, să muncesc pentru ca rezultatul să fie unul cu care să ne mândrim toți cei implicați în proiect”, afirmă Tiberiu Ioana, producător general al filmului.

DESPRE REGIZOR

Igor Cobileanski este cunoscut pentru ”Hackerville”, ”Umbre”, ”Afacerea Est”, ”La Limita de Jos a Cerului” și ”Când se stinge lumina” și este câștigătorul mai multor premii Gopo. El a regizat ”Băieți Deștepți” după un scenariu pe care îl semnează împreună cu Alexandru Bergauer și Tiberiu Ioana.

Articole similare