EntertainmentAtracțiile lunii aprilie la Sky Showtime

Atracțiile lunii aprilie la Sky Showtime

Filme și seriale recente sunt disponibile începând cu această lună pe platforma de streaming.

Annette Bening, Sam Neill, Daisy Haggard și Ewan McGregor sunt protagoniștii unor producții recente care vor fi lansate de Sky Showtime în luna aprilie. Like5 a ales cinci titluri pe care le recomandă.

MY BIG FAT GREEK WEDDING 3

După două succese de box office, franciza ”My Big Fat Greek Wedding” a revenit în 2023 cu un al treilea film care promite o nuntă grecească și mai mare.

Actorii Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Andrea Martin și Lainie Kazan își reiau rolurile în filmul regizat de Nia Vardalos. Comedia este disponibilă pe Sky Showtime din 8 aprilie.

My Big Fat 3

THE BOAT STORY

Când doi necunoscuți lefteri, Janet (Daisy Haggard – ”Back to Life”, ”Breeders”) și Samuel (Paterson Joseph – ”Vigil, Noughts & Crosses”) găsesc o încărcătură de cocaină pe o barcă naufragiată, sunt convinși că a dat norocul peste ei. După ce se hotărăsc să vândă drogurile și să împartă banii, se trezesc în fața unor încurcături cu poliția, asasini mascați și un gangster cunoscut sub numele de ”Croitorul”.

Primele două episoade sunt disponibile pentru vizionare din 5 aprilie, cu noi episoade adăugate săptămânal.

The Boat Story

A GENTLEMAN IN MOSCOW

Ewan McGregor joacă rolul contelui Alexander Rostov care, în urma Revoluției Ruse, constată că trecutul său aristocratic îl plasează de partea ”greșită” a istoriei. Cruțat de la execuție, el este obligat de un tribunal sovietic să locuiască în mansarda opulentului Hotel Metropol și e amenințat cu moartea dacă va mai ieși vreodată.

Pe măsură ce anii trec și unele dintre cele mai zbuciumate episoade din istoria Rusiei au loc în fața hotelului, situația precară a lui Rostov îi oferă acces spre o lume mult mai mare, cea a descoperirilor emoționale. În timp ce își clădește o viață nouă închis între zidurile hotelului, el descoperă adevărata valoare a prieteniei, a familiei și a iubirii.

Primele trei episoade sunt disponibile pentru vizionare din 18 aprilie, cu noi episoade adăugate săptămânal.

A Gentleman in Moscow

APPLES NEVER FALL

”Apples Never Fall” este o miniserie de televiziune de tip mystery drama, bazată pe romanul cu același nume al lui Liane Moriarty.

Annette Bening este Joy Delaney, mamă de familie. Când ea dispare brusc, cei patru copii adulți sunt nevoiți să pună cap la cap tot ceea ce credeau că știu despre părinții lor. Distribuția este completată de Sam Neill, Jack Lacy, Conor Merrigan Turner și Essie Randles.

Primele trei episoade sunt disponibile pentru vizionare din 23 aprilie, cu noi episoade adăugate săptămânal.

apples never fall

SEXY BEAST

James McArdle (cunoscut din ”Mare of Easttown”, ”Angels in America”) joacă rolul lui Gal Dove, iar Emun Elliott (”The Rig”, ”The Gold”) îl interpretează pe Don Logan – cei mai buni prieteni și hoți din provincie care duc o viață prosperă în estul Londrei anilor ‘90. Sarah Greene (”Bad Sisters”, ”Normal People”) o interpretează pe Deedee Harrison, o vedetă din filme pentru adulți, ale cărei obiective de a-și ține sub control propriul destin și povestea de dragoste cu Gal Dove o pun în pericol. Stephen Moyer este Teddy Bass, un personaj viclean și periculos, în ascensiune în lumea mafiotă, care îi atrage pe Gal și Don în rețeaua sa de criminali, iar Tamsin Greig este Cecilia, sora mai mare a lui Don, care suferă de posesivitate patologică.

Primele patru episoade sunt disponibile pentru vizionare, iar părțile 5 – 8 vor fi din 25 aprilie.

Sexy Beast

Articole similare