EntertainmentAngelina Jolie este Maria Callas într-un film de Pablo Larraín

Angelina Jolie este Maria Callas într-un film de Pablo Larraín

Angelina Jolie joacă rolul cântăreaței de operă Maria Callas în filmul ”Maria” al lui Pablo Larraín, al treilea lungmetraj biografic al lui, după ”Jackie” și ”Spencer”.

SINOPSIS

Angelina Jolie este protagonista filmului care este centrat pe ultimele zile din viața controversatei cântărețe elene. Maria Callas, considerată prima divă a lumii, a murit în 1977.

Bazat pe mărturii reale, “Maria” spune povestea tumultuoasă, frumoasă și tragică a vieții celei mai mari cântărețe de operă din lume, retrăită și reimaginată în ultimele ei zile din Parisul anilor 1970.

DISTRIBUȚIE

Alături de Jolie joacă Kodi Smit-McPhee, Pierfrancesco Favino, Alba Rohrwacher, Haluk Bilginer și Valeria Golino.

PRODUCȚIE INDEPENDENTĂ

Filmul este o producție independentă, cu un acord interimar din partea SAG-AFTRA.
Producția a început săptămâna aceasta, cu filmări la Paris, în Grecia, la Budapesta și Milano, pe parcursul a opt săptămâni.
Steven Knight (”Spencer” și ”Peaky Blinders”) semnează scenariul.

CE SPUNE REGIZORUL

“Sunt incredibil de entuziasmat să încep producția filmului «Maria», care sper că va aduce viața și activitatea remarcabile ale Mariei Callas publicului din întreaga lume, datorită scenariului magnific al lui Steven Knight, muncii întregii distribuții și a echipei și, mai ales, muncii strălucite și pregătirii extraordinare a Angelinei”, a spus Pablo Larraín într-un comunicat.

JOLIE și CALLAS

Angelina Jolie a promis că își va lua “foarte în serios responsabilitatea față de viața și moștenirea Mariei. Voi da tot ce pot pentru a face față acestei provocări”.
Maria Callas a fost o soprană de renume mondial. Cântăreața greco-americană a suferit de miopie pe tot parcursul vieții sale, a avut o dispută notorie cu cântăreața italiană Renata Tebaldi și a fost supranumită La Divina.

Photo CreditPablo Larraín

Articole similare