ExclusivANA ULARU: Drumurile cer poveste și acompaniament

ANA ULARU: Drumurile cer poveste și acompaniament

Ana Ularu, una dintre cele mai prolifice actrițe române, și-a început cariera internațională alături de Bradley Cooper și Jennifer Lawrence în ”Serena”, regizat de Susanne Bier, a jucat de-a lungul timpului alături de Keanu Reeves și Tom Hanks.

Are colaborări constante pentru producții originale de streaming video (Amazon Prime Video, NBC, Sony International, HBO Max), iar cea mai recentă apariție este în serialul ”Who is Erin Carter?”, lansat recent de Netflix. Mai mult de 50 de roluri în teatru, film, nominalizată de două ori la Primetime Emmy Awards, Ana Ularu este nomadă prin excelență, plină de viață, curajoasă și puternică. O puteți descoperi prin intermediul a cinci răspunsuri pentru Like5.ro:

ALEGE 5 ROLURI DIN FILME CA SĂ NE AJUȚI SĂ O DESCOPERIM PE ANA ULARU PRIN PERSONAJELE INTERPRETATE. 

*Ha, ce mișto. Buuun. Sunt determinată (uneori) ca Matilda din “Periferic”. Sunt tocilară și fascinată de eternul mister al alcătuirii lumii ca Marianne din “Constelații” (ăsta e teatru, but hey). Sunt destinată cumva și tributară unei lumi definite prin magie și forță feminină ca West din “Emerald City”. Iubesc mult și curajos precum Katya din “Siberia” și Iulia din “Carousel” (tot teatru). Sunt uneori imprevizibilă precum Margot din “Who is Erin Carter?”. 

ANA ULARU: Drumurile cer poveste și acompaniament

ALEGE 5 PERSONAJE DIN SERIALE PE CARE ȚI-AR FI PLĂCUT LA NEBUNIE SĂ LE INTERPRETEZI.

Bart Curlish în “Dirk Gently’s…”, Gwen Verdon în “Fosse/Verdon”, Tara din “United States of Tara”, Orice în “Succession”, Walter White în “Breaking Bad”

AI UN STIL DE VIAȚĂ NOMAD: SPUNE-NE 5 ELEMENTE ADUNATE DE-A LUNGUL TIMPULUI PE CARE ȚI LE-AI ÎNSUȘIT ȘI AU DEVENIT PARTE DIN LUMEA TA.

Trăiască podcasturile – Broken Record, Revisionist History, Cautionary Tales, cam tot de la Pushkin Industries, sunt tare buni companioni de drum – toate descoperite la filmări diverse.
Nu se pleacă prin lume fără căști, fără să fi downloadat pe Spotify grămezi de muzică nouă și fără vreo carte. Sau două sau trei. Drumurile cer poveste și acompaniament.
Cafeaua Joshua Tree Coffee Company, sunt dependentă și atunci când nu pot aduce eu, îmi încarc familia venindă din America cu saci de cafeaua respectivă comandați pe net. Curând și prietenii.

Primul lucru când ajungem într-un loc nou – și asta e regulă – căutăm cafenelele, expozițiile de fotografie, magazinele de chitări, magazinele pentru bebeluși și consignațiile de camere foto vechi. Apoi librăriile cele mai ascunse și mai nou, obsesia mea, restaurantele coreene.
Oriunde devine mai acasă dacă despachetezi imediat, apoi, dacă nu e în măruntaiele nopții, mergi la primul supermarket/ bistro din cartier. În ultimii ani, stau mai degrabă în apartamente, nu în camere de hotel, așa că trebuie “acasificat” locul.

AI O REPLICĂ DIN FILM PE CARE AI SIMȚIT VREODATĂ CĂ AI FI VRUT SĂ FIE A TA?

A mea sau a altora? 🙂 Căci ar cam fi toate replicile din ”Brick” al lui Rian Johnson. De la “maybe I’ll just sit here and bleed at you” la “I gave you […] to watch him eaten, not to see you fed”. Sau “I’ve been twelve for a really long time” al lui Eli din “Let the right one in”. Sau cam tot din “Fight Club”. 🙂 Dacă e vorba despre ale mele – West din “Emerald City” spune “My magic can do a great many things”. Am adorat asta. Și “if this works you can turn yourself into a tomato for all I care”. Am avut multe replici bune acolo.

CE AI CITIT DESPRE TINE ÎN PRESĂ ȘI TE-A ENERVAT MAXIM?

Am uitat… știu că m-am amuzat la un moment dat că pe un forum scria că am pile pentru că părinții mei sunt scenariști și de aia joc. Părinții mei sunt scenografi. Nu cred că am fost vreodată controversată în felul ăla în care să citesc nemernicii crunte despre mine.

Photo by Alex Gâlmeanu pentru Secret Nipple / Styling: Irina Hartia / Make-up: Alexandra Crăescu / Hair-style: Adonis Enache, Endorphinlab.ro / Grading : Adrian Mihaiu / Asistent foto: Liviu Bădiliță / Asistent stilist: Florentina Roiciu / Concept & project management: Iulia Sas, Mara Coman

Articole similare