Going out5 show-uri la care nu credeai să mai ai ocazia să mergi

5 show-uri la care nu credeai să mai ai ocazia să mergi

Între artiștii care sunt anunțați că vor concerta în următoarele luni în Capitală se numără cantautori de renume mondial ascultați până la refuz în anii `80, `90, 2000, dar care au intrat într-un con de umbră odată cu trecerea timpului și cu tendințele mereu în schimbare.

DISCOTECA NOSTALGICĂ

Un nou eveniment din seria Nostalgia este pregătit pentru 10 și 11 noiembrie, la Romexpo. Intitulată ”Imaginarium”, petrecerea va avea loc în pavilionul central al complexului.
Evenimentul este anul acesta nominalizat la categoria Best Medium Festival în cadrul European Festival Awards.
Decoruri, jocuri pe televizor, muzeu retro & future și discotecă pe muzica anilor `90 și `00 sunt câteva dintre ofertele Nostalgia.

BONNIE TYLER

Cântăreața engleză Bonnie Tyler, pe numele real Gaynor Hopkins, va reveni în România cu un concert care e (re)programat pentru 28 februarie 2024. Inițial, ea trebuia să cânte pe 16 noiembrie, la Sala Palatului, însă a amânat evenimentul din motive medicale.
Artista marchează 40 de ani de când a lansat piesa ”Total Eclipse of the Heart”, una dintre cele mai cunoscute din muzica mondială, single certificat cu platină în SUA.
Pe lângă acesta, Bonnie Tyler – acum în vârstă de 72 de ani – a mai lansat piese ca ”Lost in France”, ”Holding Out for a Hero” și “It’s a Heartache”, iar drept recunoaștere pentru serviciul în slujba muzicii, a fost decorată cu însemnele de Membru al Ordinului Imperiului Britanic.

RICCHI E POVERI

Grupul italian Ricchi e Poveri, care a făcut istorie cu hit-uri precum “Sarà perché ti amo” și “Cosa Sei”, revine la București pe 18 decembrie, la Sala Palatului.
În vogă în România anilor `70 – `80, Ricchi e Poveri a cântat de-a lungul anilor melodii ca ”Mamma Maria”, “Acapulco”, “Voulez-Vous Danser” și “Canzone D’amore”.

BONEY M

O altă revenire, însă la început de 2024, este a grupului Boney M împreună cu solista Liz Mitchell.
Pe 24 februarie, un show live, cu instrumentiști, va avea loc tot la Sala Palatului.
Printre cele mai cunoscute melodii ale grupului ce a debutat la jumătatea anilor `70 se numără ”Sunny”, “Daddy Cool”, “Rasputin”, “Ma Baker”, “Rivers of Babylon”, “Brown Girl in the Ring” și “Malaika”.

UMBERTO TOZZI

Un alt italian care va cânta la București în viitorul apropiat este Umberto Tozzi. Artistul în vârstă de 71 de ani trebuia să concerteze aici în această toamnă, însă din motive medicale spectacolul a fost reprogramat.
Show-ul de la Sala Palatului este inclus seriei ”Gloria Forever Il Tour”, intitulată după una dintre cele mai cunoscute piese ale lui. Pe cele douăzeci de albume lansate se regăsesc melodii ca ”Notte Rose”, “Ti amo”, “Dimentica Dimentica” și “Tu”, iar acestea nu vor lipsi din concertul live de la București.

Photo CreditNostalgia

Articole similare