Entertainment5 seriale de văzut pe Focus Sat în noiembrie

5 seriale de văzut pe Focus Sat în noiembrie

Palpitanta poveste a teroristului Carlos Șacalul, personaje misterioase din lumea crimei organizate, ritualuri macabre orchestrate de comunități locale, dependenți aflați în centre de reabilitare mascate sau sechestrări forțate sunt doar câteva dintre “condimentele” programului de noiembrie la Focus Sat.

Situații macabre și figuri controversate într-o selecție specială de thrillere psihologice. 4 seriale în premieră și un titlu la care merită să te întorci în cursul lunii noiembrie:

FĂRĂ NICIO PATĂ / SPOTLESS

Serialul “Fără nicio pată” (producție din 2015) debutează pe 6 noiembrie cu primele 2 episoade. Programat de luni până joi, toate cele 10 episoade vor fi disponibile în aplicația Focus Sat pe 13 noiembrie. Cu un scenariu scris de Ed McCardie (recompensat cu premiul BAFTA), “Fără nicio pată” spune povestea a doi frați extrem de diferiți: familistul Jean, interpretat de Marc-André Grondin, și iresponsabilul Martin (un rol generos pentru Denis Ménochet).

Având în vedere afacerea de nișă a lui Jean – servicii de curățenie profesională a locurilor în care s-au comis crime, nici nu e de mirare că pericolele îl pândesc la fiecare pas. Dar întoarcerea fratelui Martin nu face altceva decât să pună gaz pe foc și să complice existența familiei. 

SOARELE DE LA MIEZUL NOPȚII / MIDNIGHT SUN / MIDNATTSSOL

Pregătiți pentru suspans nordic? Moartea brutală a unui cetățean francez în orașul minier Kiruna declanșează o serie de investigații minuțioase. Multe personaje-cheie se vor întâlni în anchetă: de la politiști la procurori și adjuncți, cu atât mai mult cu cât crima nu este deloc una obișnuită. Comunitatea locală derulează ritualuri sângeroase, un plan diabolic stă la baza piramidei celor întâmplate, iar crima francezului este doar punctul culminant al acestor ciudate evenimente. “Soarele de la miezul nopții” a fost recompensat cu Premiul Publicului la Series Mania. Primele 2 episoade ale seriei au premiera pe 14 noiembrie. 

SANCTUARUL / SANCTUARY / HIMMELSDALEN

Helena își vizitează sora geamănă internată într-un sanatoriu din Alpii Italiei. Dar ceea ce pare a fi o simplă clinică, declanșează un joc psihologic periculos: nimic din jur nu este ceea ce pare a fi, nimeni nu crede cine ești, iar sora geamănă evadează și își forțează sora să îi ia locul. Lupta pentru supraviețuire devine esențială. Dublul lor al actriței Josefin Asplung e un tur de forță. Seria de 8 episoade debutează pe 21 noiembrie. 

CARLOS

Povestea revoluționarului și temutului Carlos Șacalul, inițiatorul organizației teroriste mondiale, într-o mini-serie semnată de Olivier Assayas. Producția a reprezentat rampa de lansare a actorului pe Édgar Ramírez: nominalizat la Globurile de Aur, Premiile Emmy, câștigător de Premiu César. Portretul singurului om care în anii 70-80 lansa atacuri cu bombă, era urmărit la nivel internațional, idol al femeilor, zeu pentru restul teroriștilor de rând. Un rock star care susținea cauza eliberării Palestinei.

Assayas a concentrat una dintre cele mai spectaculoase istorii în trei episoade intense, cu o regie curajoasă și robustă. Numeroase nominalizări pentru rezultatele sale și Globul de Aur pentru cea mai bună mini-serie. “Carlos” va fi disponibil pe platforma Focus Sat începând cu 28 noiembrie, iar din 30 noiembrie toate cele 3 părți disponibile, prilej excelent pentru o sesiune de binging. 

BRIGADA

Pentru iubitorii de suspans, investigații, interceptări și urmăriri spectaculoase, “Brigada” trebuie să fie pe lista serialelor de urmărit! Un succes de audiență în Franța, producția franceză are în centru trupa de elită a Poliției Naționale Franceze care luptă împotriva crimei organizate și a terorismului. Saïd (Sofian Khammes) tocmai a aterizat în fruntea brigăzii de cercetare și intervenție de la Versailles, o unitate istorică specializată în crima organizată. O echipă de top formată din tineri polițiști nesăbuiți, dar eficienți. Dar pentru a revoluționa sistemul, Saïd e nevoit să îmblânzească mai întâi cele patru temperamente vulcanice cu care va lucra. Scrisă și regizată de Jérémie Guez, seria are o doză considerabilă de autenticitate. Seria este disponibilă integral pe platforma Focus Sat. 

Articole similare