Give me 55 recomandări din programul DIVA al lunii decembrie 

5 recomandări din programul DIVA al lunii decembrie 

Maratonul filmelor romantice de sărbători continuă la DIVA în luna decembrie.

Seria tematică, cu povești de iubire și peisaje de iarnă perfecte, pregătește fiecare telespectator pentru cea mai frumoasă perioadă din an. 5 titluri care, inevitabil, stârnesc bucurie și voie bună:

SATUL MAGIC DE CRĂCIUN / A MAGICAL CHRISTMAS VILLAGE

Pe 8 decembrie, de la ora 20:00, o vei întâlni pe Summer, interpretată de Alison Sweeney, al cărei univers este dat peste cap când mama ei, Vivian (Marlo Thomas) decide să se mute cu ea și fiica ei Chloe. O surpriză care generează un val de peripeții: în ajunul sărbătorilor, Vivian reînvie un sat tematic realizat din miniaturi și își provoacă nepoata să o ajute la aranjare și decorare. Dar cum perioada sărbătorilor este încărcată de magie, figurinele generează surprize în viața reală a protagonistelor. 

MARELE SPECTACOL DE CRĂCIUN / A HOLIDAY SPECTACULAR

Când nepoata Lucy are rețineri în privința audițiilor finale pentru rolul principal din “Spărgătorul de nuci”, Maggie (interpretată de Ginna Claire Manson) decide să îi povestească micuței momentul decisiv al tinereții ei. Ne întoarcem în 1958, anul în care Maggie fuge la New York pentru a-și îndeplini visul: să danseze pe scena Radio City Music Hall alături de celebrele The Rockettes, într-un spectacol special de Crăciun. Logodnicul (interpretat de Torsten Johnson), familia înstărită și viața ei perfectă rămân în urmă. O poveste despre independență și camaraderie, despre decizii și inspirație. Pe 12 decembrie, de la ora 20:00. 

CRĂCIUN LA EVERGREEN: CLOPOTE DE NUNTĂ / CHRISTMAS IN EVERGREEN: BELLS ARE RINGING 

Acesta este deja al patrulea titlu din seria care se derulează în Evergreen. Producția a debutat în 2017 și anual vine cu povești amoroase din oraș. De această dată, Michelle Lansing este super prinsă cu planurile de nuntă și se bazează pe Hannah Tucker să preia marea lansare a muzeului din Evergreen. Dar sub toată presiunea pregătirilor, Michelle ajunge să își pună întrebări despre viitorul ei, inclusiv despre Elliot, dacă este într-adevăr jumătatea ei potrivită. Pe 19 decembrie, de la ora 20:00.  

FELICITAREA DE CRĂCIUN / OPEN BY CHRISTMAS

Vacanța de sărbători se dovedește a fi mai lungă decât era estimată atât pentru Nicky, cât și pentru Simone, două vechi prietene din copilărie. Întoarcerea lui Nicky în orășelul natal produce o mulțime de răsturnări de situație: ea descoperă printre vechile lucruri din liceu o felicitare de Crăciun nemaivăzută, ascunsă într-unul dintre manualele ei. O poveste simpatică despre cum adevărata iubire e mai aproape decât crezi! Pe 22 decembrie, de la ora 20:00. 

CRĂCIUN LA LONDRA / JOLLY GOOD CHRISTMAS

Cea de-a doua zi de Crăciun este perfectă pentru “Crăciun la Londra” acolo unde David, un architect american (interpretat de Will Kemp), este proaspăt relocat pentru o oportunitate de job într-o firmă de prestigiu. Cu doar trei zile înainte de Crăciun, trebuie să găsească cadoul perfect pentru prietena sa, fiica șefului direct. Anji este o specialistă în cumpărături și după câteva intersectări în magazine, îl va ajuta pe David să descopere cadoul perfect. Pe 26 decembrie, de la ora 20:00. 

Articole similare