Entertainment5 premiere în februarie la HBO Max

5 premiere în februarie la HBO Max

29 de titluri noi vor fi disponibile pe HBO Max în luna februarie, iar noi ți-am pregătit o selecție atentă de 5 filme și seriale

Premierele lunii februarie de la HBO Max promit adrenalină, suspans, povești surprinzătoare, motivaționale și personaje pasionante, cu o energie incredibilă! Nu lipsesc comediile cu personaje duioase și emoționante, dar nici documentarele ce îți vor deschide apetitul pentru explorarea celor mai neașteptate mâncăruri preferate de americani (“Chasing Flavor”) sau elucidarea unor cazuri stranii (“They Called Him Mostly Harmless”). Personaje haioase vor face super atmosferă pentru cei mici căci se anunță premiere simpatice și pentru ei (“Argonauts”, “Dounia & the Princess of Aleppo”). Lista premierelor e lungă, dar noi ți-am pregătit o selecție de 5 filme și seriale care merită toată atenția!

EQUALIZER 3: CAPITOLUL FINAL

Capitolul final, cum este subintitulat “The Equalizer 3”, îl are în rolul principal de Denzel Washington. Este povestea lui Robert McCall, un fost asasin guvernamental, care s-a străduit să își accepte trecutul sângeros atunci când a renunțat la job-ul său tensionat. Acum, consolarea vine din dreptatea pe care le-o face celor asupriți.

Însă motto-ul filmului spune clar: “justiția nu cunoaște granițe”, astfel încât, aflat în sudul Italiei, descoperă că prietenii săi sunt, de fapt, sub controlul șefilor criminalității locale. Situația se complică iar McCall știe că trebuie să își protejeze prietenii, chiar dacă presupune să lupte împotriva Mafiei. Regizat de Antoine Fuqua (cel care pregătește în prezent lungmetrajul “Michael”), “Equalizer 3: Capitolul final” este disponibil pe HBO Max din 2 februarie. 

LARRY DAVID, INAMICUL PUBLIC NR. 1

Cel de-al 12-lea sezon al serialului de comedie “Curb Your Enthusiam / Larry David, inamicul public nr. 1” debutează pe 5 februarie și încheie astfel un capitol esențial din cariera scenaristului, producătorului și comicului american. Larry David își joacă propriul rol într-o manieră exagerată și arată cum detalii aparent banale ale existenței pot genera o mulțime de evenimente catastrofale. Pentru că lui Larry nu îi place să vorbească cu oamenii cunoscuți, intră de fiecare dată în situații complet stranii cu persoane străine. Glumele și aventurile lui Larry David reușesc să te destină. În cazul în care îi vei duce lipsa, poți relua primele sezoane, disponibile pe HBO Max. 

TOKYO VICE (SEZONUL II)

Pregătește-te pentru revenirea în lumea interlopă din Tokyo, de la începutul anilor 2000. Curajosul serial “Tokyo Vice” (sezonul 2) care are premiera pe 8 februarie promite adrenalină și tensiune. Protagonistul este jurnalistul occidental Jake Adelstein (interpretat de Ansel Elgort), angajat al unei publicații din Tokyo, care se confruntă cu unul dintre cei mai puternici șefi ai crimei organizate din metropolă. Thriller în toată regula, noul sezon “Tokyo Vice” sună promițător și captivant. Naturalismul urban este surprins excelent, iar personajele continuă să jongleze în menținerea unui echilibru delicat într-un peisaj sângeros și periculos. 

EȘTI ACOLO, DOAMNE? SUNT EU, MARGARET

Din 9 februarie poți vedea un film duios, perfect pentru întreaga familie: “Are you there God? It’s Me, Margaret / Ești acolo, Doamne? Sunt eu, Margaret” este povestea unei puștoaice de 11 ani, prinsă între doi părinți din medii religioase diferite, care trebuie să facă față provocărilor tipice copilăriei și schimbărilor care vin tăvălug. Fără a încerca să dea un răspuns perfect, fără a fi un film despre o religie anumesau ateism, lungmetrajul se concentrează pe confruntarea lui Margaret cu prieteni noi, sentimente amestecate și debutul adolescenței, o puștoaică normală cu întrebări firești. 

GRAN TURISMO

Una dintre cele mai puternice povești despre un vis din copilărie devenit realitate, bazată pe istoria lui Yann Mardenborough, un puști britanic pasionat de jocurile video, ajuns pilot profesionist. Cu toate acestea, în ciuda informațiilor pe care le ai sau le poți obține despre “Gran Turismo” și simulatorul de curse, nu poți scăpa de emoție și adrenalină urmărind traseul fascinant al personajului. Dacă ești un fan al acestui sport, trebuie să vezi “Gran Turismo” și felul în care un fost pilot, ratat de altfel (David Harbour), un director de marketing idealist (Orlando Bloom) și un puști îndrăgostit de mașini (Archie Madekwe) scriu istorie și devin un fenomen. Din 16 februarie, “Gran Turismo” e disponibil pe platformă. 

Photo CreditHBO Max

Articole similare