Entertainment5 premiere ale lunii decembrie la HBO Max

5 premiere ale lunii decembrie la HBO Max

Fiecare zi a lunii decembrie aduce câte o premieră la HBO Max.

Programul este extrem de diversificat și vei avea parte zilnic de surprize. Seriale, documentare, producții speciale pentru copii sunt incluse într-un generos repertoriu din care poți alege cu încredere. Ți-am pregătit o selecție de titluri din fiecare categorie în parte:

1 DECEMBRIE LA HBO MAX

Pe 1 decembrie, HBO Max aduce în premieră lungmetrajul românesc “Boss”, în regia lui Bogdan Mirică. Autorul celebrei serii originale HBO “Umbre” își menține stilul și ne introduce într-o zonă de cinema noir, cu accente de thriller și dramă. Un studiu psihologic al fricii și angoasei personajului principal interpretat de Laurențiu Bănescu. Pe scurt: personajul lui Bănescu e un ambulanțier implicat într-un jaf armat.

În centrul haosului generat, lovește accidental o femeie, ceea ce îi complică existența și îl sperie grav. Iar povestea se încâlcește din ce în ce mai mult pe măsură ce el va încerca să afle detalii despre întreaga operațiune, capul răutăților și banda de hoți. Distribuția este completată de Ioana Bugarin, Cuzin Toma, Sergiu Costache, Teodor Corban. 

DULCE RĂZBUNARE / PROMISING YOUNG WOMAN

Cassandra (interpretată de Carey Mulligan) are aproape 30 de ani și este marcată pe viață de crima în care a fost implicată cea mai bună prietenă a ei, Nina. A abandonat școala de medicină și duce o viață lentă, fără prea multe complicații pe timpul zilei. Dar serile ei sunt pline de adrenalină pentru că iese la vânătoarea răzbunării!

Terapia ei este să pozeze drept o tipă vulnerabilă și neajutorată, hăituind foștii colegi implicați în crima prietenei sale. O poveste feministă puternică și provocatoare scrisă de Emerald Lilly Fennell, premiată cu statueta Oscar pentru cel mai bun scenariu original. Fennell este, de altfel, autoarea scenariilor “Killing Eve” (disponibil pe HBO Max) și “Drifters”, dar și interpretata personajului Camilla Parker Bowles în sezonul 3 “The Crown”. 

GWYNETH CONTRA TERRY! / GWYNETH VS. TERRY!
Unul dintre scandalurile de proporții ale începutului de an au purtat-o pe Gwyneth Paltrow în tribunale. În urma unei ciocniri pe pârtie în anul 2016, actrița a fost acuzată de opticianul Terry Sanderson că schia neatent. I s-a intentat un proces civil și a fost dată în judecată pentru daune în valoare de 300.000 de dolari, opticianul susținând că impactul i-a provocat traumatisme cranio-cerebrale și coaste rupte. 1 dolar vs. 300.000 sau “Gwyneth contra Terry!” urmărește procesul celor doi și radiografiază evenimentele din sala de judecată. Disponibil din 25 decembrie pe HBO Max. 

COPIII RĂULUI / CHILDREN OF EVIL

Serialul produs în Serbia spune povestea unui criminal mascat care ucide un politician faimos și lasă în mâna victimei o monedă veche de aur. Avocatul Nikola Bobic preia cazul și e prins într-o horă care îi va schimba viața pentru totdeauna. Titlul debutează pe HBO Max în 14 decembrie și are 10 episoade. 

BARBIE: AVENTURI PRINTRE STELE / BARBIE: STAR LIGHT ADVENTURE

Programul HBO Max vine cu noutăți și pentru cei mici. Animația “Barbie: Aventuri printre stele” spune povestea prințesei cosmice care zboară cu nava ei spațială într-un univers îndepărtat, alături de partenerul ei de drum, unicul, devotatul și adorabilul Pupcorn. 

Photo CreditHBO Max

Articole similare