Lifestyle5 parfumuri recomandate de Irina Marinescu

5 parfumuri recomandate de Irina Marinescu

Irina Marinescu are o bogată experiență în fashion, de la creații originale la styling.

Lucrează tapiserii cu o atenție infinitezimală la detalii, îi plac cuvintele și regăsești în rândurile ei, deopotrivă, fragilitate și forță. Este pasionată de prețiosul concept “vintage” în jurul căruia a construit brandul “Babaluna” sau varianta sustenabilă de a pune în valoare haine vechi reinventate pentru oameni noi. Din punctul ei de vedere, parfumul este o “haină” pe care trebuie să știi să o porți pentru a te completa cum se cuvinte. 5 parfumuri fără de care Irina nu ar fi Irina, într-un material special pentru Like5.ro:

AZZARO POUR HOMME

Pentru că tata. A fost parfumul pe care l-am simțit în aer toată adolescența, care îmi gâdila nările după ce mă lua în brațe. Mirosul ăsta este al lui și este despre el.

CK ONE

Primul meu parfum, pe care l-am ales pentru că îmi plăcea sticla. L-am purtat tot liceul și devenise parte din mine. Ajunsesem să nu îl mai simt, așa cum mi se întâmplă cu toate parfumurile care mi se potrivesc perfect. 

COCO CHANEL

Singurul parfum greu pe care l-am purtat vreodată. Îl purtam doar seara, doar în momente mai speciale. Îmi plăcea teribil cum se amesteca cu mirosul fumului de țigară. Ultima sticlă am primit-o de la tata și am păstrat-o mult după ce n-a mai fost el, deși nu-l mai puteam folosi. 

MURE ET MUSC – L’ARTISAN PARFUMEUR

Cea mai bizară relație pe care am avut-o cu un parfum care mi-a plăcut enorm de la prima atingere. L-am purtat 5 ani mai târziu după ce l-am mirosit prima dată și am trecut cu el prin multe momente dificile din viața mea. Îmi place în continuare dar n-aș mai putea să-l port pentru că îmi trezește prea multe amintiri, iar relația mea cu scent-urile este una destul de dificilă.

ACQUA DI SALE

Cred că este scent-ul care mă descrie cel mai bine dintre toate, care mă ține aproape de tot ce ador, de mare, de mirosul de sare pe pielea încinsă de soare. Când l-am mirosit prima dată, mi-am spus în minte că este parfumul vieții mele. Din perspectiva mea, dacă aș fi un parfum, aș fi exact ăsta. Și cel mai probabil vom avea un drum foarte lung împreună pentru că eu folosesc mereu un singur parfum.

Articole similare