Lifestyle5 outfit-uri care ne-au făcut cu ochiul din noua colecție creată de Pharrell Williams

5 outfit-uri care ne-au făcut cu ochiul din noua colecție creată de Pharrell Williams

Colecția masculină Louis Vuitton toamnă-iarnă 2024 aduce un nou suflu elegant și rafinat

Era Pharrell Williams a debutat la Louis Vuitton în urmă cu 2 sezoane, însă prezentarea noii colecții masculine toamnă-iarnă 2024 cimentează stilul impus în cadrul celebrei casei de modă. Un omagiu adus originilor sale western (Pharrell e originar din Virginia Beach) prin referințe reinterpretate rafinat și elegant: de la pălării de cowboy la cizme, denim, carouri, paltoane, blănuri, broderii și culori vii. Directorul de creație aduce în prim-plan artiști americani nativi din triburile Dakota și Lakota și evidențiază rolul decisiv al afro-americanilor în istoria Vestului. În noua colecție, lungimile sunt esențiale, accesoriile fac diferența. Noi ți-am pregătit o selecție de 5 outfit-uri care ne-au făcut cu ochiul din noua colecție creată de Pharrell Williams pentru Louis Vuitton. 

BRODERII ȘI FRAJURI

Elementele de grație ale noii colecții sunt broderiile simbolice și franjurile ale căror joc fluid completează lungimea paltonului clasic de cowboy. Albul este seducător în combinație cu accesoriile turcoaz în accente stratificate: de la nasturi, cercei, completate de baby blue-ul denimului. Reinterpretarea genții emblematice Louis Vuitton într-o culoare atât de energică traduce spiritul continuu de călătorie promovat de celebra casă de modă. 

CULORILE CLASICE LV REVIGORATE

Paleta clasică a culorilor Louis Vuitton prinde un suflu seducător: totul e mult mai viu, broderiile sunt jucăușe și îndrăznețe pentru genul de outfit, combinația smart casual respiră libertate. Galbenul solar și carourile rucsacului se completează de minune, iar denimul accesorizat cu lanțuri și nasturii-perle punctează rafinamentul creației în sine, precum și al întregului. Spiritul western este mai viu ca niciodată!

FUSTA PANTALON ȘI JACHETA TIP ȘA 

Joaca lungimilor este completată de volumul pantalonilor de cowboy într-o seducătoare notă modern-urbană. Bărbatul imaginat de Pharrell în noua colecție este sofisticat și stârnește furori. Jachetele imită gofrarea șeilor de cai, iar broderiile cu accente roșu intens și turcoaz delicat poziționat sparg sobrietatea clasică alb-negru. Geanta este într-o continuă reinventare și devine accesoriul must have, indiferent de combinația pieselor. 

BLĂNURILE ȘI CRAVATA REINTERPRETATĂ

Pharrell își păstrează atenția ascuțită la detalii: broderiile îmbracă pantalonii evazați învelind totul cu finețe și dând un aer de sărbătoare, în vreme ce cravata de cowboy se subțiază și devine un accesoriu atât de rafinat în lejeritatea sa. Chiar și în cazul creațiilor groase din blană artificială, pietrele prețioase și perlele continuă să dea un aer uimitor întregului look. Rădăcinile westernului strălucesc în viziunea lui Pharrell!

DANDY-UL MODERN

Dar nicio colecție nouă nu ar fi completă fără look-ul unui costum stilat, iar propunerea pentru toamnă-iarnă 2024 este un mix excelent: de la Damier-ul clasic (emblematicul imprimeu tip tablă de șah) care virează spre futurismul pixelilor, culorile își păstrează tonurile vintage într-un joc vizual fascinant. Geanta pare ruptă din costumul dandy-ului modern, o reinterpretare originală a pielii bovinelor. 

Photo Creditlouisvuitton.com

Articole similare