Entertainment“The Super Mario Bros. Movie”, din 5 noiembrie pe SkyShowtime

“The Super Mario Bros. Movie”, din 5 noiembrie pe SkyShowtime

Fani ai îndrăgitului personaj Mario, așteptarea a luat sfârșit! “The Super Mario Bros. Movie” este disponibil, în exclusivitate, pe platforma de streaming SkyShowtime din 5 noiembrie.

Pregătiți-vă pentru o lume a fanteziei și nostalgiei, pentru divertisment la cel mai înalt nivel într-o avalanșă de aventuri trăsnite!

LEGENDARUL MARIO

După mai bine de 40 de ani de lansarea sa, carismaticul Mario, cu al său outfit faimos și ochios, continuă să fascineze publicul. Unul dintre cele mai bine cotate personaje de jocuri video, cu o popularitate mai mare decât a lui Mickey Mouse, a generat una dintre cele mai bine vândute francize de gen din istorie: Super Mario Bros.Povestea remarcabilului instalator, cu look-ul său foarte pop, continuă să distreze și să emoționeze publicul, indiferent de vârstă.

NINTENDOILLUMINATION COLLAB

Este pentru prima dată când celebrele branduri mondiale de divertisment Nintendo și Illumination fac echipă pentru aventura supremă: “The Super Mario Bros. Movie”. La 30 de ani distanță după live-action-ul care nu a avut nici pe departe efectul și rezultatele visate, revenirea este în forță. Blockbuster-ul “The Super Mario Bros. Movie” arată adevăratul potențial al jocurilor video dincolo de console. Legendarii fondatori ai celor două companii au purtat discuții mai bine de șase ani până ca planurile să se concretizeze!

AVENTURI ÎN BROOKLYN

Publicul este invitat în celebrul univers marca Mario, vibrant, colorat, palpitant, o comedie cu multă acțiune și exuberanță cât vezi cu ochii. În timp ce lucrează în subteran pentru a repara o conductă de apă, instalatorii din Brooklyn, Mario și fratele său Luigi, ajung pe o misterioasă conductă și rătăcesc într-o lume complet nouă, cu valențe magice. Dispariția lui Luigi creează suspans și stârnește o aventură memorabilă pentru sprintenul Mario care depune toate eforturile de a-și găsi fratele. 

DISTRIBUȚIE

“The Super Mario Bros. Movie” are o distribuție de zile mari, ca orice blockbuster care se respectă! De la apariția vocală a lui Charles Martinet, glasul personajelor Mario și Luigi în jocurile video de mai bine de 30 de ani, la vocile principale care îți păstrează un loc special în fantastica și colorata lume Mario: Chris Pratt, Charles Day, Anya Taylor-Joy, Keegan-Michael Key, Jack Black, Set Rogen, Fred Armisen, John DiMaggio. 

CIFRE

Cu un buget de 100 de milioane de dolari, “The Super Mario Bros. Movie” a depășit 146 de milioane în încasările primului weekend de lansare, iar la nivel global a depășit spectaculosul miliard, cele mai mari încasări ale unui film de jocuri video din toate timpurile, situat pe locul 16 în “billion-dolar film club”. 

Photo CreditSkyShowtime

Articole similare