Going out5 motive să mergi în weekend la MATERIA

5 motive să mergi în weekend la MATERIA

Publicul bucureștean are ocazia unică de a admira și achiziționa cele mai noi creații din zona design-ului contemporan în piele la Târgul MATERIA.

Cea de-a 6-a ediție a evenimentului se desfășoară între 4 și 5 noiembrie, la Ghica House. 

DESPRE MATERIA

MATERIA, unicul târg din România dedicat obiectelor de design contemporan din piele, aduce laolaltă nume de top din domeniu. O platformă dedicată celor care lucrează sau reinterpretează versatilul material, organizat anual în București. Designeri care au ridicat la un nivel superior arta prelucrării pielii expun public creații variate: genți, pantofi, obiecte vestimentare, accesorii sau bijuterii.

VIZIUNEA ORGANIZATORULUI

Dintotdeauna am fost fascinat de știința de a confecționa cu mâinile niște produse de o asemenea calitate și mi-aș dori acest lucru să fie apreciat și recunoscut la adevărata valoare. România are creatori în pielărie excepționali, care merită să devină cât mai vizibili. Evenimentele noastre sunt gândite pentru a promova antreprenorii din domeniu, dar și pentru a-i încuraja pe tinerii creatori să aleagă calea antreprenoriatului și să-și transforme talentul într-un business.”, spune Dan Pierșinaru, inițiatorul evenimentului MATERIA, fondatorul AUTOR. 

EXPOZANȚI

ADN-ul, design-ul propriu și autentic” a fost principalul criteriu al selecției designerilor prezenți în acest an la MATERIA. Pregătiți-vă să descoperiți colecțiile: Atribut, Koja Concept, Atelier Andreea Lupu, Goana, Snob, Artefact Room / Ana Marchetanu, Lucienne, Atelier Tagli, Atelier437, braEscu, Giol Florentina, Zea, Laura Olaru, Sebastian Roncea, VOL, Lyria, Millisimo, Sacochero, Teluric/Munteanu Theona Ioana sau Unudoitrei. 

COLECȚII ÎN PREMIERĂ LA MATERIA

MATERIA aduce colecții în premieră în cadrul evenimentului. O nouă linie de genți ale brandului Atribut, fondat de Florina Sirman, se lansează în cadrul Târgului. 
MATERIA este mai mult decât un eveniment, este o comunitate! (…) Mă bucur ca tradiția MATERIA continuă, pentru că ea a devenit un catalizator în procesul nostru de creație. Feedback-ul primit în cadrul acestui eveniment este un barometru important pentru noi ca si brand, de fiecare dată”, spune Florina Sirman, designer și fondatoare a brand-ului Atribut. 

PREMIUL PUBLICULUI 

Târgul MATERIA este deschis pe 4 și 5 noiembrie între orele 10:00 și 20:00. Accesul se face în baza biletelor disponibile pe iabilet.ro sau la Ghica House în zilele evenimentului. Ca în fiecare an, publicul are rolul esențial și decide Premiul de popularitate. 

Photo CreditPR MATERIA

Articole similare