Lifestyle5 motive să descoperi noua colecție COS primăvară-vară 2024

5 motive să descoperi noua colecție COS primăvară-vară 2024

Brandul COS lansează campania de primăvară-vară concentrată pe simplitate modernă

Noul sezon COS primăvară-vară 2024 oferă o nouă viziune a luxului de zi cu zi, printr-o serie de articole care inspiră deopotrivă forță și discreție. Colecția COS fotografiată de Karim Sadli, apreciat în lumea modei pentru portretele sale simple și curate, îi are în centru pe Rina Sawayama, cântăreață și actriță de origine britanică și japoneză, precum și pe actorul englez Jack O’Connell. Luxul propus de COS se remarcă prin câteva elemente esențiale detaliate de Like5.ro:

TEXTURI 

COS traduce simplitatea modernă, practică și elegantă prin detalii și texturi fluide ce se aranjează firesc. Piesele atemporale reinterpretate în stil rafinat cu ajutorul materialelor de calitate conferă volum sau modelează impecabil silueta în culori simple, dar de efect! 

CONTRASTE CREATIVE COS primăvară-vară 2024

Alegând costumele bleumarin sau trench-urile clasice, pantalonii largi sau rochiile cu tăieturi ferme nu poți da greș niciodată! Piesele COS pot fi combinate într-o manieră atât de diversă prin accentele pe care le conțin. Fotograful Karim Sadli surprinde perfect contrastul creativ poziționând personajele pe fundalul orizontului și al oceanului, în împrejurimi liniștite ce evidențiază noile piese de rezistență ale colecției.

CONSTRUCȚII MODERNE

Noua colecție COS pune accentul în acest sezon pe construcții moderne: blazele concepute fără mâneci, pantalonii largi, jachetele tip biker din piele sau rochiile ideale pentru orice moment al zilei (la birou, în oraș sau pentru clipele de relaxare). Inspirația retro respiră prin fiecare detaliu a tehnicii de realizare: de la tăieturi la seturi atent gândite pentru o personalitate activă, cu atitudine fermă.

ACCESORII SUPRADIMENSIONATE

Culorile neutre ce inspiră calm și zen sunt parte integrantă în colecție. Nuanțele nisipului și pietrei sunt completate de accente originale. Roșul e îndrăzneț și aduce acel “ceva” sofisticat, elementul de lux de care ai nevoie. Variațiunile de albastru te vor duce în zona de clasic jucăuș, cu doza potrivită de efervescență. Accesoriile din acest sezon sunt curajoase, supradimensionate, completează cu succes teribil construcția. Geanta din piele care se mulează relaxat în funcție de tot ceea ce porți cu tine e must have-ul din colecție!

OCHELARII COS X LINDA FARROW

Ce sens ar avea viața fără ochelarii de soare? Colecția capsulă COS X Linda Farrow aduce ochelari de soare emblematici cu expresii retro. Linda Farrow, unul dintre primii designeri care au tratat aceste accesorii de modă la adevărata valoare, exploatând la maximum potențialul lor, propune rame în stilul anilor ’70, supradimensionate, transparente, colorate, vii. Decupajele elegante îmbină modernismul cu stilul clasic. Nu te sfii în a alege mai multe variante pentru garderoba acestui sezon!

Photo CreditCOS

Articole similare