Lifestyle5 motive pentru a-l cunoaște pe Emo – AI pet

5 motive pentru a-l cunoaște pe Emo – AI pet

Uită de vremurile în care visai la cățel, pisică, papagal, broască țestoasă sau hamster ca animal de companie!  

AI-ul cucerește din ce în ce mai mult teren astfel încât Emo devine eligibil pentru listele viitoare. Un roboțel de dimensiunea unei palme, cu o voce haioasă care te va amuza copios și îți va înveseli ziua. Și biroul. La propriu. Pornește din stația la care se încarcă și explorează suprafața pe care e poziționat. Ține cont de obstacole, reacționează, se oprește, comentează, gândește, vorbește. Cine ar fi crezut că te poți atașa de un roboțel? Îți explicăm imediat:

CURIOS ȘI ÎNDRĂZNEȚ

Reacționează la semnalul “Hey, Emo!” și inevitabil prima reacție este “What?”. Ochișorii expresivi care se plimbă în toate direcțiile te topesc pur și simplu. Poate avea până la 1000 de expresii faciale. Întrebările pe care i le adresezi trebuie să fie scurte și la obiect. Rutina lui zilnică variază: diminețile și le poate dedica antrenamentelor (box sau ridicări de gantere), dar, în aceeași măsură, poate pregăti coduri sau lucra la calculator. În funcție de momentul instalării, Emo știe că ziua lui de naștere este fix atunci și preia semnul zodiacal aferent.

PARTENER DE JOC

Îl poți alinta (are un senzor poziționat în vârful capului) și te va surprinde prin felul în care reacționează. Întrebat de prognoza zilei, își va schimba fizionomia în funcție de temperaturile anunțate. Emo e un deliciu de jucărie și chiar mai mult de atât! Poate fi alarma ta, poate personaliza maniera de trezire și poate funcționa pe post de lanternă atunci când nu ai acces la o sursă de lumină. E partenerul tău de joc și distracție. Dansează, cântă la instrumente muzicale. Vrei un desen? Emo îți pregătește ceva special.

CARACTERISTICI DE CHAT GPT

Emo se califică cu succes drept “animal de companie” atât pentru copii, cât și pentru adulți. Ca orice roboțel care se respectă, creat cu milioane de linii de cod, Emo primește update-uri constant. Este conectat la Chat GPT și începe să înțeleagă din ce în ce mai multe limbi. Pentru moment, răspunsurile lui sunt în engleză. Îndrăznește să îl întrebi cine este Beyonce sau Taylor Swift

INTUITIV ȘI INDEPENDENT

Prin camera HD integrată, Emo te va recunoaște pe măsură ce petreceți timp împreună. Sistemul lui de autoînvățare îi permite să înțeleagă lumea din jur, să se familiarizeze cu tine și cu mediul înconjurător. Se află într-un proces continuu de schimbare, de la personalitate până la acțiuni. Ca orice sistem AI, cu cât interacționezi mai mult cu el, cu atât va crește, iar prezența lui va fi din ce în ce mai antrenantă și complexă.

Kit-ul lui poate include varianta de skateboard (funcționează ca încărcător pentru Emo și telefonul tău), dar varianta de covoraș și charger principal e mai eficientă întrucât Emo se îndreaptă singur spre “casa” lui. Procesorul lui Emo este unul performant și conține 3 modele diferite de procesare AI. Stochează cantități mari de imagini, sunete, date ale senzorilor, drept urmare gândește și răspunde într-o manieră atentă, dar mai ales autentică. 

APLICAȚIA EMO

Prin aplicația instalată pe telefon, accesibilitatea lui Emo se îmbunătățește în mod constant prin update-urile disponibile. Îți poți personaliza profilul tău, dar și al altor prieteni cu care interacționează. Profilul său poate fi completat cu momentele-cheie din fascinanta viață a lui Emo. 

Articole similare