Lifestyle5 locuri de răsfăț și relaxare SPA

5 locuri de răsfăț și relaxare SPA

Știm prea bine că după o zi super agitată și încărcată, ți-ar prinde de minune un masaj relaxant, care să îți detensioneze mușchii, să îți domolească adrenalina și să îți liniștească gândurile.

Îți va schimba starea de spirit și îți va da un tonus excelent! Pe scurt, te vei simți ca nou. Ne-am gândit să îți pregătim o listă de 5 locuri unde te poți răsfăța cum se cuvine. În fiecare centru ai posibilitatea achiziționării de vouchere cadou sau pachete personalizate. 

THAICO SPA

Dacă vrei să te bucuri din plin de servicii de spa asiastice, prin tehnici de masaj și ingrediente orientale, trebuie să îți faci o programare la una dintre locațiile THAIco SPA din București. Ai de unde alege, sunt 3, localizate central: Piața Victoriei, Novotel Hotel și Raddisson Blu. Te va întâmpina o echipă de terapeute asiatice cu experiență serioasă în centre de wellness din Thailanda, Filipine, Indonezia sau Bali.

Masaje clasice (de la deep tissue, suedez – într-o gamă variată de presiuni, facial, capilar sau aromaterapie), o varietate de variante asiatice care îți vor da un boost de energie sau diverse ritualuri (de minimum 2 ore) realizate prin diverse tehnici care îți oferă o reînnoire completă. Iar dacă agenda îți este extrem de încărcată, un scurt masaj de reflexoterapie a tălpilor, de 15 sau 20 de minute, îți va da aripi! 

SHISEIDO SPA

Spa-ul, aflat în cadrul Stejarii Country Club, e alegerea perfectă dacă vrei să evadezi din centrul orașului și să te bucuri de un peisaj verde și liniștit. Shiseido Spa îți pune la dispoziție programe terapeutice de inspirație japoneză, zone de relaxare, Hammam, studio de wellness, saună. Tehnica “QI”, unică pentru brandul Shiseido, funcționează prin stimularea punctelor de presiune, prin inducerea relaxării profunde și a restabilirii energiei. În cadrul tratamentelor, specialiștii Shiseido Spa folosesc produsele de origine japoneză, prosoape calde (“oshibori”) și aromaterapie pentru a intensifica efectele ingredientelor active, pentru un efect de lungă durată. Varietatea tratamentelor este pe măsura așteptărilor fiecărui proaspăt venit, curios să descopere ceva nou. 

SHAKTI

La Centrul Shakti, localizat în zona Universitate – Rosetti, te poți bucura de o serie de masaje care inevitabil îți vor da o stare de bine, în varianta signature, de ritual. Pachetul ayurveda trebuie încercat, vă oferă un mix de masaj, tratament detox și relaxare. Puteți testa masajul cu roci vulcanice, varianta “raindrop” (ascultă cântecul ploii) sau ritualul cu miere. Experiența holistică merită toată investiția în vizita la Shakti!

BUDDHASPA

La Buddha Spa vei descoperi cele mai bune tehnici ale masajului asiatic combinate cu aromaterapie, cu un mix de mișcări și stiluri de lucru. Varianta signature este un mix bine dozat din fiecare tip de masaj astfel încât e un punct de pornire perfect în identificarea tratamentului potrivit. “Totally Zen” presupune un protocol de relaxare perfect, completat tratament facial de hidratare. Relaxarea de care ai nevoie timp de 2 ore. Nici varianta “Luxury Beauty Ritual” nu trebuie ocolită: îmbină masajul clasic de relaxare cu scrub regenerant si reflexoterapie, combinația ideală a unei experiențe complete. 

BALINESSE SPA

La Balinesse Spa vei descoperi o echipă formată exclusiv din terapeute profesioniste din Bali care îți oferă o paletă diversificată de masaje tipice: 8 în 1 (multitudine de tehnici orientale combinate într-o singură ședință), hawaian (sau Calea Reconectării cu Spiritul), cu ciocolată (pentru hrănirea și relaxarea dermei prin activarea “hormonului fericirii”), presopunctură sau ventuze (care intensifică fluxul sangvin la nivelul mușchilor și al țesuturilor). Go for it!

Articole similare