Give me 55 guilty pleasures cu Silviu Mircescu

5 guilty pleasures cu Silviu Mircescu

Silviu Mircescu este unul dintre actorii români în vogă ai momentului, implicat într-o mulțime de proiecte care îi scot la iveală versatilitatea artistică.

De la imaginea “băiatului rău” la cea a tânărului exuberant și energic. Fie l-ai văzut la “Vocea României”, la Teatrul Național (“Pădurea spânzuraților”, “No Man’s Land”), în seriale (“Clanul”, “Vlad”) fie în lungmetraje (“Băieți deștepți”, “Capace”). În decembrie vei avea ocazia să te reîntâlnești cu el pe marile ecrane în cel mai recent film regizat de Cătălin Saizescu, “Visul”, despre care spune că e musai să-l vedem pentru că o să înțelegem că “indiferent de statutul social, la final, toți sunt OAMENI și, cel mai important, OAMENI BUNI! Trebuie doar să existe ceva în viața noastră tot timpul ca să ne aducă aminte de treaba asta”. Echipa Like5.ro l-a provocat pe Silviu Mircescu să mărturisească care sunt plăcerile lui vinovate: 

TATUAJELE

De mic am fost pasionat de arta asta de a-ți pune povestea pe piele, chiar dacă tatăl meu nu a vorbit cu mine ceva timp după primul meu tatuaj. Acum am o colecție impresionantă de povești pe piele. 

MUZICA

Cochetez și cu partea asta și poate în viitor chiar o să vreau să fac performanță în zona asta. Am destul de multe piese în underground, mai exact hip-hop underground și merg și la concerte să cânt când am ocazia.

COLECȚIA DE MAȘINUȚE

Am o colecție impresionantă de mașinuțe. Înainte mergeam foarte des la târguri și tot timpul îmi spuneam că o să se joace băiețelul meu cu ele când o să am mai multe. Mulțumesc lui Dumnezeu că am un băiat frumos, sănătos și deștept, dar am ascuns deocamdată mașinuțele din colecție, pentru că începuse să mi le strice 🙂

CÂINII 

Am avut doi, un amstaff și un pitbull, dar din cauza programului foarte încărcat, au rămas la mama la țară, fapt care m-a făcut să sufăr destul de mult… Amstaff-ul, din păcate, l-am pierdut de curând. 

MOTOCICLETELE 

Recent mi-am luat permisul pentru motocicletă. De mult timp voiam treaba asta, am avut și în facultate un scuter, iar de patru ani merg cu unul electric și am reușit să fac școala printre repetiții și filmări și spectacole și mi-am luat categoria A din PRIMA :). 

Articole similare