Exclusiv5 guilty pleasures cu Irina Baianț

5 guilty pleasures cu Irina Baianț

Vocea extraordinară a sopranei Irina Baianț s-a remarcat pe marile scene ale operelor și filarmonicilor din Viena, Berlin, Paris, Bruxelles, Moscova, Istanbul.

La doar 33 de ani, Irina Baianț are colaborări cu Teatro alla Scala din Milano, Garnier Opera din Paris, Operele din Cairo și Marseille, Covent Garden din Londra. Îl acompaniază pe maestrul Vladimir Cosma în toate concertele, evenimentele și turneele programate în ultimii ani. Soprana s-a făcut remarcată în întreaga Europă, inclusiv în lumea regalității, fiind invitată în cadrul parteneriatelor educaționale și culturale organizate în România de prințesa Stephanie de Monaco.

Are mai mult de 30 de distincții naționale și internaționale primite în cadrul unor prestigioase competiții și festivaluri de gen. În București, o puteți urmări în musicalurile “Fantoma de la Operă” și “My Fair Lady”, dar și în spectacolul “Illuminarium”, un concept inedit ce reinventează tiparele divertismentului cultural autohton. Like5.ro a provocat-o pe Irina Baianț să prezinte cele 5 plăceri vinovate care o completează: 

DEPENDENȚA DE SCENĂ ȘI STAREA DE MUZICĂ

E o emoție răvășitoare care te reface celular, îți dă restart tuturor simțurilor și din nicio întâlnire cu publicul nu ieși nemodificat, neîmbogățit. De aceea am creat “Illuminarium”, cel mai amplu concept de spectacol de-al meu de până acum, pe care îl duc pentru prima oară la Sala Palatului pe 28 decembrie și unde vă aștept să simțim împreună această reinițiere de “hard” interior. 

PARFUMURILE

Am o colecție destul de mare, peste 40 de parfumuri, care exprimă stări și completează personalitatea pe care îmi doresc să o fac simțită. Cred cu tărie că mirosul este una dintre cele mai importante amprente pe care le lăsam mărturie în jurul nostru și vorbește mult despre individ. 

ANIMALELE

Sună ciudat, dar mă încarcă teribil să fiu în prezența animalelor. Oricând pot sau mă simt jos ca energie, fug la grădina zoologică sau la un centru ecvestru, sau la prieteni care au animale și petrec timp în compania lor. Îmi ador motanul, Arti, și mi-aș lua o bufniță, un arici și o alpaca.

MÂNCAREA PICANTĂ

Yes, please! Anytime. Condimente, usturoi, ceapă și orice sos sau legumă picantă! 

ÎMBRĂȚIȘĂRILE

Cea mai scurtă cale de a te încărca și a-ți completa/ridica ancora pentru a merge mai departe!

Articole similare