Give me 55 guilty pleasures cu Ioana Ciurlea

5 guilty pleasures cu Ioana Ciurlea

În exclusivitate pentru Like5.ro

Cu o serioasă experiență ca reporter de teren, cu adrenalina breaking news-urilor în sânge, dar și sobrietatea pupitrului știrilor, cu minuțiozitatea realizatorului de reportaje în cercetări intensive, Ioana Ciurlea este o prezență activă la DIGI24. Echipa Like5.ro a vrut să afle care sunt cele 5 plăceri vinovate ale ei: 

CĂLCATUL LA DUNGĂ

Îmi place să calc, mă relaxează și mă liniștește. Dincolo de faptul că ador ca lucrurile să fie aranjate la dungă, găsesc în timpul pe care îl petrec călcând un timp prețios cu mine. E ca un moment de meditație. Am călcat până anul trecut cu un călcător oldschool, fără aburi, și îmi plăcea la fel de mult.

BUNĂ SEARAIUBITE! – LOREDANA GROZA ȘI ION CARAMITRU

E piesa mea preferată dintre toate. Dezvolt obsesii muzicale frecvent, dar sunt perisabile. “Bună seara, iubite” e eternă. Aș putea să o ascult oricând, oricât. Mi se pare cel mai sexy cântec de pe pământ! O ascult uneori dimineața, când îmi dau 5 minute până să mă ridic din pat, alteori seara, când și dansez.   

#BUCURESC

Iubesc Bucureștiul cu toate nenorocirile lui! Când m-am mutat aici m-am crezut la New York. Sentimentul asta s-a mai diminuat în cei 9 ani petrecuți aici, dar în continuare iubesc orașul ăsta. Probabil secretul e că nu conduc și asta mă scutește de multă energie negativă. Și îți mai zic un secret: când plec acasă, la Timișoara, mi se face dor de București. 

VINTAGE SHOP-urile

În clasa a 10-a îmi doream foarte mult Adidas Superstar. Îi visam noaptea! Dar n-avem nici de unde și nici bani să mi cumpăr, așa că primii mei Superstar au fost unii second hand, din Piata Obor din Arad (un târg de vechituri). De atunci, probabil, iubesc târgurile și magazinele vintage, în care nu mă pot abține să nu intru. Am comori găsite în second hand sau în vintage stores și cred ca e un tip de shopping smart și sustenabil.

#FARACAP – I MAKE SHOE CONTACT BEFORE EYE CONTACT

Mă uit, de când mă știu, la pantofii oamenilor, poate și pentru că îmi plac pantofii de când mă știu. Nu judec oamenii în funcție de asta, dar recunosc că mă cucerește cineva care poartă încălțări care îmi plac. De la această “plăcere vinovată” am și inventat la un moment dat hastagul #faracap, pe care îl folosesc atunci când pozez picioare și încălțări. Pe ale mele și pe ale altora.

Photo Creditfoto PR

Articole similare