Exclusiv5 guilty pleasures cu Giulia Anghelescu 

5 guilty pleasures cu Giulia Anghelescu 

Cele 5 plăceri vinovate ale Giuliei Anghelescu, într-un material exclusiv pentru Like5.ro

Giulia Anghelescu a crescut în lumina reflectoarelor, pe scena emisiunilor faimoase în anii ’90 (de la cele pentru copii până la cele de adolescenți), s-a dezvoltat în componența unor trupe (Candy, DJ Project) sau la radio (ca DJ), a experimentat genuri muzicale și a profitat de fiecare ocazie să își reinventeze stilul și să fie o voce cât mai prezentă prin cariera solo. Energică, plină de viață, cu zâmbetul pe buze și haioasă, Giulia este #badassmom, iar în octombrie 2023 și-a lansat propriul podcast

Săptămânal, invitații săi sunt provocați să se arate așa cum sunt. Fără limite, fără judecăți. Soție, mamă, entertainer și, de curând, co-prezentatoare a matinalului de la Virgin Radio. Giulia Anghelescu este extrem de sinceră și deschisă cu cei din jur, drept urmare, a mărturisit foarte natural care sunt cele 5 plăceri vinovate ale sale într-un material special pentru Like5.ro:

SERIALE

Dacă prind un serial care îmi place, nu mă opresc până nu îl termin. Acum, de exemplu, mă uit la “Yellowstone” când gătesc, când fac ordine în casă, în cadă, practic oricând prind un pic de timp și sunt singură. 

IUBESC SĂ FAC CURĂȚENIE

Nu multă lume știe despre mine că lucrul care mă relaxează cel mai mult este să fac curățenie în casă. Deși îmi ia destul de mult timp, de foarte mulți ani am refuzat să rog pe cineva să mă ajute și asta doar pentru că așa reușesc să îmi limpezesc mintea cel mai bine.

SCOUTING DE RESTAURANTE

Atunci când merg într-o vacanță eu sunt responsabilă în familie să găsesc restaurante unde să mâncăm. În general caut restaurante frecventate mai mult de localnici decât de turiști, cu preparate tradiționale ca să avem o experiență cât mai frumoasă.

MASAJUL

Una dintre plăcerile mele cele mai mari e masajul. Oriunde am fost în lume nu am ratat ocazia să mă programez la o ședință de masaj. Am încercat aproape toate tipurile de masaj și culmea e că, de fapt, cel mai bun masaj a fost la un hotel în Bansko. Încă nu am ajuns în Bali sau Thailanda, dar abia aștept să mă bucur și de o astfel de experiență acolo unde se zice că ai parte de cel mai bun masaj din lume.

KARAOKE

Îmi place enorm să merg la karaoke în orice colț al lumii ajung. Dacă merg în vacanță și e și un bar de karaoke acolo, puteți fi siguri că n-o să ratez această ocazie. De obicei, îmi place să stau la o masă retrasă și să mă bucur de pasiunea mea mai ales în locuri unde nu mă cunoaște nimeni.

Photo Creditarhivă personală

Articole similare