Exclusiv5 guilty pleasures cu Antonia Scutaru

5 guilty pleasures cu Antonia Scutaru

Descoperă plăcerile vinovate ale tinerei actrițe Antonia Scutaru.

La doar 22 de ani, actrița Antonia Scutaru este una dintre figurile fresh, energice, cu un entuziasm molipsitor. A avut șansa de a se alătura distribuției serialului “Groapa”, producție Pro TV, disponibil pe platforma Voyo, iar cariera sa prinde o cu totul altă formă. Experiența platoului de filmare precum și colaborarea cu actori de calibru (Daniel Nuță, Tudor Istodor, Monica Bârlădeanu, Dana Rogoz) au fost lecții prețioase pentru începutul de drum al Antoniei Scutaru în televiziune.

A profitat de fiecare moment pentru a acumula informații și a descoperi magia muncii în echipă. Urmează să apară și într-un lungmetraj de debut pentru care a filmat anul trecut. Se simte recunoscătoare și norocoasă pentru tot ceea ce a experimentat și încearcă totodată să își acorde timp și să fie atentă la momentele ei de relaxare. Like5.ro a provocat-o pe Antonia Scutaru să își prezinte plăcerile vinovate fără de care nu ar fi la fel de zglobie și plină de viață:

POPCORNUL ȘI CREVEȚII

Sar mese pentru popcorn. Prefer un bol de popcorn decât orice mâncare. Creveți aș mânca la orice oră. Sunt vegetariană de 8 ani, iar creveții sunt singura carne pe care o mănânc de 1 an. 

DESENELE ANIMATE PENTRU ADULȚI

Las aici unele dintre preferatele mele:
BoJack Horseman” – e despre viață, exact așa cum e ea. E real. M-a băgat ințial într-un soi de astenie. Mai târziu, mi-am dat seama că a ajutat mult la maturizarea mea.
Rick and Morty” – aici sunt toate teoriile despre care nu vorbim pentru că nu deținem informații suficiente. E tot ce ți-ai putea DOAR imagina.
The Midnight Gospel” – plasturele sufletului recomandat după “BoJack“.
Big Mouth” – pubertate.
Paradise PD” – Droguri. Vulgaritate. Prostie. Umor. 
Câteva pentru suflet:
The Amazing World of Gumball”, “Adventure Time” – tipologii umane foarte bine definite. Grafică super curajoasă. Povești scurte din viață. Prietenie. Dragoste. Acțiune.
“Life with Louie” – familie.
La care adaug tot ce se dădea pe CartoonNetwork când eram mică.

VACILE

Nu am nicio explicație. Pur și simplu iubesc vacile. Mi se par super. Am și un tatuaj pe braț cu o vacă. Dacă văd din tren o vacă o salut, dacă sunt în mașină opresc și merg aproape de ea să o iau în brațe. Plâng de fericire uneori când le văd și sunt remediul meu pentru când mă doare sufletul. Visez să îmbătrânesc undeva lângă o fermă de vaci și să alerg în fiecare dimineață pe lângă ele.

TIKTOK-UL

E ca o pungă de semințe. Nu mă pot opri uneori. Dau scroll pe TikTok seara, când ajung acasă. Mi se pare că spăl toate gândurile de peste zi cu mizeriile de pe TikTok. Deși, în mare parte, feed-ul meu e plin de artă, sport și lifestyle. 

RESTAURANTELE 

Îmi place foarte tare să mănânc. Am o listă imensă cu cele mai bune restaurante și încerc să check-uiesc tot ce pot. Sunt pasionată de bucătărie doar din perspectiva unei gurmande. Să gătesc îmi place mai puțin.

Articole similare