Give me 55 filme și seriale readuse în atenție

5 filme și seriale readuse în atenție

”Joker”, ”Gladiator”, ”The Lion King”, ”Bridget Jones” și ”Melrose Place” sunt câteva dintre producțiile care vor continua pe marile și micile ecrane.

Like5 oferă detalii despre cinci continuări – ”Joker: Folie à Deux”, ”Gladiator 2”, ”Mufasa: The Lion King”, ”Bridget Jones 4” și ”Melrose Place” – care vor fi lansate în următorii doi ani.

JOKER 2

Joaquin Phoenix își reia rolul care i-a adus un premiu Oscar, iar acum îi stă alături Lady Gaga, în ipostaza Harley Quinn.

”Joker: Folie à Deux”, semnat tot de Todd Phillips, continuă povestea filmului din 2019. Zazie Beetz își reia de asemenea rolul din primul film, iar distribuției se alătură Brendan Gleeson și Catherine Keener.

Lungmetrajul va fi lansat în octombrie 2024.

joker2 1

GLADIATOR 2

Paul Mescal, Pedro Pascal și Denzel Washington readuc brutalitatea la Colosseum.

Regizorul Ridley Scott reimaginează Roma Antică în toată splendoarea sa decadentă și pare să ofere o versiune mai sângeroasă a acelei epoci îndepărtate, una care îl găsește pe Paul Mescal intrând în arenă în rolul unui nobil care a renunțat la privilegiile sale și se află într-o luptă pe viață și pe moarte pentru amuzamentul poporului roman.

Filmul va fi lansat în noiembrie 2024.

Gladiator 2

MUFASA: THE LION KING

Prequel-ul “Mufasa: The Lion King”, regizat de Barry Jenkins, se concentrează pe primii ani de viață ai viitorului conducător al animalelor, precum și pe amenințătorul său frate mai mic, Scar.

Filmul va avea vocile lui Aaron Pierre și Kelvin Harrison Jr. – în versiunea mai tânără a lui Mufasa (dublat de James Earl Jones în filmul din 1994 și în remake-ul din 2019), respectiv Scar (dublat de Jeremy Irons în versiunea din 1994 și de Chiwetel Ejiofor în remake-ul din 2019).

”Mufasa” urmează să fie lansat în decembrie 2024.

mufasa the lion king

BRIDGET JONES 4

Renee Zellweger, Hugh Grant și Emma Thompson își vor relua rolurile în noul film ”Bridget Jones: Mad About The Boy”.

Filmul, care își ia titlul de la cel mai recent roman din serie publicat de Helen Fielding în 2013, urmează să fie lansat în 2025, de Ziua Îndrăgostiților.

Bridget a trecut de vârsta de 50 de ani, e mamă a doi copii și văduvă (în urma morții lui Mark Darcy, interpretat de Colin Firth în filmele anterioare).

Distribuției se alătură Chiwetel Ejiofor (”12 Years A Slave”) și Leo Woodall (”One Day”).

Bridget Jones Baby

MELROSE PLACE

Reluarea serialului “Melrose Place”, un succes al anilor 1990, cu Heather Locklear, Laura Leighton și Daphne Zuniga este în lucru la CBS Studios.

Scris de Lauren Gussis, creatoarea și producătoarea executivă a serialului ”Insatiable” de la Netflix/CBS Studios, acțiunea noului ”Melrose Place” va avea loc la câțiva ani după serialul original, creat de Darren Star, și ar urma să ofere o actualizare a personajelor îndrăgite.

Locklear, Leighton și Zuniga își vor relua personajele Amanda Woodward, Sydney Andrews, respectiv Jo Reynolds, iar noi nume urmează să fie anunțate.

Melrose Place

Articole similare