Entertainment5 filme și seriale lansate de Netflix în 2024

5 filme și seriale lansate de Netflix în 2024

Platforma de streaming a dezvăluit imagini și detalii despre unele dintre cele mai așteptate producții care vor fi lansate anul acesta

Cameron Diaz revine în film, ”Squid Game” se întoarce cu al doilea sezon, ”Rebel Moon”, cu partea a doua, iar Bill Nighy joacă în Cupa Mondială a Persoanelor fără Adăpost. Acesta sunt câteva dintre noutățile anunțate de Netflix pentru acest an. Like5 a făcut o selecție.

BACK IN ACTION

”Back in Action”, regizat de Seth Gordon, reprezintă revenirea actriței Cameron Diaz în film, după o pauză de zece ani. Cel mai recent lungmetraj în care a jucat este comedia de familie ”Annie”. Acum, în această comedie de acțiune în care joacă alături de Jamie Foxx, ea interpretează rolul unui spion care iese la pensie.

La mulți ani după ce au renunțat la viața de spioni CIA pentru a-și întemeia o familie, Emily și Matt se trezesc târâți înapoi în lumea spionajului, atunci când acoperirea lor este dezvăluită.

SQUID GAME

“Te voi găsi. Indiferent de ce va fi nevoie”, spune Gi-hun la telefon, sugerând că jocul este departe de a se fi terminat. Asta dezvăluie primele imagini oficiale din sezonul secund al serialului.

Cel de-al doilea sezon, a cărui dată de lansare nu a fost precizată, îl va urmări pe Gi-hun în timp ce își abandonează planurile de a merge în SUA și începe o urmărire. Regizorul Hwang Dong-hyuk, care a făcut istorie la cea de-a 74-a ediție a Primetime Emmy®, devenind primul asiatic care a câștigat premiul pentru regia unui serial dramatic, se află din nou la cârma serialului în calitate de regizor, scenarist și producător.

THE BEAUTIFUL GAME

”The Beautiful Game” urmărește o echipă de fotbaliști englezi fără adăpost, condusă de antrenorul Mal (jucat de Bill Nighy), care călătorește de la Londra la Roma pentru a participa la un turneu anual de fotbal la nivel mondial – Cupa Mondială a Persoanelor fără Adăpost. În ultimul moment, decid să aducă cu ei un atacant talentat, Vinny (Micheal Ward), dar el trebuie să se confrunte cu propriile probleme și trecutul cândva promițător, pentru a ajuta echipa să câștige cupa și să-și continue propria viață.

Filmul e regizat de Thea Sharrock și va fi lansat în 29 martie.

REBEL MOON

“Rebel Moon: Part 2 – The Scargiver”, de Zack Snyder, care va apărea în 19 aprilie conține câteva scene de luptă epice care urmează primului film, apărut în decembrie 2023.

Continuă saga epică a lui Kora și a războinicilor supraviețuitori în timp ce aceștia se pregătesc să sacrifice totul, luptând alături de oamenii curajoși din Veldt, pentru a apăra un sat cândva pașnic, o patrie regăsită pentru cei care și-au pierdut pe ai lor în lupta împotriva Motherworld. În ajunul bătăliei, războinicii trebuie să înfrunte adevărurile propriilor lor trecuturi, fiecare dezvăluind motivul pentru care luptă.

BEVERLY HILLS COP: AXEL F

O altă revenire este a lui Eddie Murphy în “Beverly Hills Cop: Axel F”, regizat de Mark Molloy, care va avea premiera în 3 iulie.

Detectivul Axel Foley (interpretat de Eddie Murphy) este din nou la datorie în Beverly Hills. După ce viața fiicei lui este amenințată, ea (Taylour Paige) și Foley fac echipă cu un nou partener (Joseph Gordon-Levitt) și cu vechii prieteni Billy Rosewood (Judge Reinhold) și John Taggart (John Ashton) pentru a demasca o conspirație.

Photo CreditNetflix

Articole similare