Entertainment5 filme și miniserii de văzut în noiembrie pe Netflix

5 filme și miniserii de văzut în noiembrie pe Netflix

Cinci producții de acțiune și dramatice reprezintă recomandările Like5.ro pentru luna noiembrie la Netflix, pe lângă prima parte a ultimului sezon ”The Crown” și cele cinci sezoane ale serialului ”Six Feet Under”.

ALL THE LIGHT WE CANNOT SEE

All The Light We Cannot See”, miniserie bazată pe romanul omonim distins cu premiul Pulitzer, îi are pe Mark Ruffalo, Hugh Laurie și Louis Hofmann în distribuție.

Miniseria spune povestea lui Marie-Laure, o tânără nevăzătoare din Franța, și a tatălui ei, Daniel LeBlanc. În încercarea de a salva un diamant legendar din ghearele naziștilor, cei doi fug din Parisul aflat sub ocupație germană. Urmăriți cu îndârjire de un ofițer Gestapo, care încearcă să pună mâna pe piatra prețioasă pentru sine, Marie-Laure și Daniel se refugiază în St. Malo, în casa unui unchi singuratic, care face transmisiuni radio clandestine ca parte a Rezistenței.

În acest oraș cândva idilic de pe malul mării, Marie-Laure își întâlnește sufletul-pereche în cea mai neașteptată persoană: Werner, un adolescent genial recrutat de regimul lui Hitler pentru a depista transmisiunile radio ilegale.
Lungmetrajul poate fi vizionat începând cu 2 noiembrie.

5 filme și miniserii de văzut în noiembrie pe Netflix - ALL THE LIGHT WE CANNOT SEE

NYAD

Filmul spune povestea adevărată și remarcabilă a atletei Diana Nyad care, la vârsta de 60 de ani și cu ajutorul celei mai bune prietene și antrenoare, se angajează să își îndeplinească visul de o viață: să parcurgă înot o distanță de 164 de kilometri, din Cuba până în Florida.
Annette Bening joacă rolul principal în lungmetrajul regizat de Jimmy Chin și Elizabeth Chai Vasarhelyi. Din distribuție fac parte Jodie Foster și Rhys Ifans.
Filmul are premiera pe 3 noiembrie.

5 filme și miniserii de văzut în noiembrie pe Netflix - NYAD

ROBBIE WILLIAMS

După 25 de ani de carieră solo extraordinară, muzicianul Robbie William își amintește de începuturi, la vârsta de 16 ani, în grupul Take That, și reflectează asupra vieții petrecute în lumina reflectoarelor.
Documentarul în patru părți e disponibil din 8 noiembrie.

5 filme și miniserii de văzut în noiembrie pe Netflix - ROBBIE WILLIAMS

THE KILLER

”The Killer”, cel mai nou film al lui David Fincher, este un thriller de acțiune neo-noir cu un scenariu scris de Andrew Kevin Walker.
După un semi-eșec, un asasin plătit se luptă cu șefii săi și cu el însuși într-o vânătoare internațională despre care spune că nu este personală.
Filmul e bazat pe seria de romane grafice ”The Killer” scrisă de Alexis Nolent (a.k.a Matz) și ilustrată de Luc Jacamon, publicată inițial în limba franceză de Editions Casterman.
Din distribuție fac parte Michael Fassbender, Charles Parnell, Arliss Howard, Sophie Charlotte și Tilda Swinton.
Lungmetrajul intră pe Netflix pe 10 noiembrie.

5 filme și miniserii de văzut în noiembrie pe Netflix - THE KILLER

RUSTIN

”Rustin”, un film inspirat de arhitectul din spatele marșului istoric organizat la Washington în 1963, Bayard Rustin, va fi disponibil pe platformă din 17 noiembrie.
Activistul Bayard Rustin a înfruntat rasismul și homofobia, ajutând la schimbarea istorică a drepturilor civile prin orchestrarea marșului spre Washington din 1963.
Filmul este regizat de George C. Wolfe, cu Colman Domingo, Chris Rock și Glynn Turman în distribuție.

5 filme și miniserii de văzut în noiembrie pe Netflix - RUSTIN
Photo CreditNetflix

Articole similare