Entertainment5 filme de pe Disney+ de neratat în noiembrie

5 filme de pe Disney+ de neratat în noiembrie

Emma Corrin, Sandra Oh, Awkwafina, Ryan Reynolds și Keanu Reeves îți dau întâlnire pe Disney+ în luna noiembrie.

De la ficțiuni pline de mister până la povești relaxante, amuzante, ești invitat să descoperi povești surprinzătoare din lumea Formulei 1, dar și transformarea unuia dintre cele mai vechi cluburi de fotbal profesionist.
Cinci opțiuni tentante marca Like5.ro:

CRIMĂ LA CAPĂTUL PĂMÂNTULUI / MURDER AT THE END OF THE WORLD

Un nou profil de investigator apare pe piață: hackerul tehnologic din generația Z cu valențe de detectiv amator. Darby Hart (interpretată de Emma Corrin) și alți opt protagoniști sunt invitați de un miliardar singuratic într-un loc fabulos, dar izolat, pentru o vacanță de vis. Moartea suspectă și subită a unuia dintre ei, o implică direct pe Darty în dezlegarea misterului. Scenariul e după o rețetă utilizată, însă Emma Corrin, Harris Dickinson și Clive Owen vin cu un twist și te vor ține în suspans de-a lungul celor 7 episoade. Seria debutează pe 14 noiembrie, cu 2 episoade, urmând ca în fiecare marți să te întorci pe Disney+ pentru continuare. 

VINOVAȚI / CULPRITS

În urma unui jaf petrecut acum trei ani, Joe și toți ceilalți implicați și-au văzut de viață. Până într-o bună zi când fiecare în parte a devenit ținta directă a unui criminal. Viețile lor sunt bulversate complet, cu atât mai mult cu cât trecutul lor era aproape îngropat. Joe simte pericolul în preajma familiei lui perfecte și fericite. Se întoarce la Londra, locul unde a început totul, pentru a dezlega misterul unui trecut nerezolvat. 8 episoade contra cronometru pentru a dezamorsa“ un eventual final dramatic. Serialul este creat de J Blakeson, regizorul și scenaristul “I Care a Lot”, și este disponibil integral pe platformă din 8 noiembrie. 

REGINA CONCURSURILOR DE ÎNTREBĂRI / QUIZ LADY

Comedia are o distribuție care confirmă calitatea râsetelor: Awkwafina, în rolul unei femei obsedate concursuri TV, și Sandra Oh, sora mai mare, o ratată haioasă. Se reunesc după o lungă perioadă pentru simplul fapt că mama lor dispare din senin, iar motivul “evaporării” e o datorie considerabilă. Surorile sunt obligate să facă rost de bani, drept urmare pornesc într-o călătorie prin țară. Se pare că sora “ratată” intuiește clar potențialul mezinei și o transformă în “regina concursurilor de întrebări”. Din 3 noiembrie, în exclusivitate pe Disney+. 

BRAWN: O POVESTE IMPOSIBILĂ DE FORMULA 1 / BRAWN: THE IMPOSSIBLE FORMULA 1 STORY

Pregătiți-vă centurile de siguranță! Keanu Reeves prezintă incredibila poveste din istoria Formulei 1 în mini-seria documentară de 4 episoade. Este anul 2008 iar scena acestui sport zbârnâie. E anul inovațiilor, al schimbărilor profunde și neașteptate. Ross Brawn vine cu o viziune: de la crearea unui brand puternic, până la soluții practice și extrem de viabile pentru concursuri. Leadership-ul lui Brawn a intrat în istorie: dincolo de flerul și intuiția alegerilor, a construit mașina care urma să șocheze toți participanții de pe scena Formula 1. Strategie, inteligență emoțională, dificultăți financiare și o ambiție uluitoare. Din 15 noiembrie, toate episoadele disponibile pe platformă. 

BUN VENIT LA WREXHAM / WELCOME TO WREXHAM

Un american și un canadian, care nici măcar nu se cunoșteau personal, mai exact Rob McElhenney și Ryan Reynolds, au cumpărat în noiembrie 2020 un club de fotbal profesionist dintr-un oraș muncitoresc din Wrexham (Nordul Țării Galilor). Pentru a înțelege cum s-a ajuns în acest punct nebunesc al existenței celor doi – fără nicio experiență în fotbal sau în lucrul unul cu celălalt, direct de pe platourile de filmare în vestiare, din birouri cochete în pub-uri de provincie – sezonul 1 e disponibil integral pe Disney+. Cei doi actori de la Hollywood au avut curajul incredibil de a ajunge într-un orășel și de a schimba destinul unui club și a unei întregi comunități. Așteptări mărețe, provocări imense!

Din 1 noiembrie, sunt disponibile primele 3 episoade ale celui de-al doilea sezon de aventuri din Wrexham. Premiera celorlalte episoade, în fiecare miercuri. (P.S. Serialul a primit 6 nominalizări la Premiile Emmy și a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun documentar sportiv acordat de Critics‘ Choice Documentary Awards)

https://www.youtube.com/watch?v=yuiXCWk_TwQ
Photo CreditDisney+

Articole similare