Features5 filme de Halloween de văzut pe Disney+

5 filme de Halloween de văzut pe Disney+

Like5.ro a selectat cinci producții horror perfecte pentru Halloween ce pot fi vizionate pe platforma Disney+.

Thrillere bazate pe o carte de Stephen King, povești cu vampiri, dar și comice, cu reputați actori de la Hollywood.

BAUBAUL/ THE BOOGEYMAN

Acest thriller de groază este realizat după o poveste a scriitorului Stephen King.
Sadie Harper, elevă de liceu, și Sawyer, sora ei mai mică, nu și-au revenit după pierderea recentă a mamei lor. Sunt ajutate de Will, tatăl lor, un psihoterapeut care suferă la rândul său.
Când un pacient disperat vine la ei acasă pentru o consultație, acesta aduce cu el o entitate supranaturală care atacă familiile îndoliate și se hrănește din suferința victimelor sale.
Din distribuție fac parte Sophie Tatcher, Chris Messina, Vivien Lyra Blair și Marin Ireland.

CASA BÂNTUITĂ/ HAUNTED MANSION

În această comedie de groază, inspirată de clasicele parcuri tematice, un medic și fiul ei în vârstă de nouă ani, care caută să înceapă o nouă viață, se mută într-o casă suspect de ieftină din New Orleans. Ei apelează la o echipă de așa-numiți experți spirituali pentru a-i ajuta să le scape casa de locatarii supranaturali. Din această echipă fac parte un preot, un om de știință văduv și ”expert” în fenomene paranormale, un medium din Cartierul Francez și un profesor excentric.
Din distribuție fac parte Danny DeVito, Owen Wilson și Tiffany Haddish.

APENDICE/ APPENDAGE

Când Hannah este în pragul unei crize de nervi, gândurile ei cele mai ascunse iau forma unei creaturi monstruoase care amenință să-i distrugă viața.
Din distribuție fac parte Hadley Robinson, Kausar Mohammed și Brandon Mychal Smith.

NOAPTEA VÂRCOLACULUI/ WEREWOLF BY NIGHT

Într-o noapte sinistră, un ordin secret al vânătorilor de monștri reapare din umbră și se reunește la întunecatul Templu Bloodstone, cu prilejul morții conducătorului lor. Comemorarea macabră a vieții acestuia îi angrenează pe participanți într-o competiție mortală misterioasă, pe urmele unei relicve puternice – o vânătoare care îi va aduce față în față cu un monstru periculos.
Inspirat de filmele de groază ale anilor 1930 și 1940, acest film terifiant creează o atmosferă înspăimântătoare, macabră, presărată cu suspans, explorând o nouă latură a Universului Cinematografic Marvel. Rolurile principale sunt interpretate de Gael Garcia Bernal și Laura Donnelly.

HOCUS POCUS (1 & 2)

Bette Midler, Sarah Jessica Parker și Kathy Najimi sunt protagonistele celor două producții ”Hocus Pocus”, comedii fantasy lansate în 1993, respectiv 2022.

Mai întâi, un adolescent pe nume Max și sora lui mai mică se mută în Salem. Acolo, el se străduiește să se integreze, însă trezește un trio de vrăjitoare diabolice care au fost executate în secolul al XVII-lea.

În a doua parte, două tinere le readuc din greșeală pe surorile Sanderson în Salemul zilelor noastre și trebuie să-și dea seama cum să le oprească pe vrăjitoarele însetate de copii să facă ravagii în lume.

5 filme de Halloween de văzut pe Disney+
Photo CreditDisney+

Articole similare