Features5 evenimente muzicale așteptate în România în 2024

5 evenimente muzicale așteptate în România în 2024

Totul are un alt vibe atunci când ai agenda setată încă de la începutul anului și aștepți cu nerăbdare festivalurile de muzică și concertele artiștilor preferați.

Ți-am pregătit calendarul evenimentelor muzicale din următoarea perioadă, cu detaliile esențiale anunțate oficial, date pe care orice iubitor de dans și atmosferă de festival le are setate în program. Va fi un sezon plin, cu o serie de premiere pe care nu vrei să le ratezi, iar dacă te organizezi repejor, timpul va trece mult mai repede! 

MASSIF (14 – 17.03.2024)

Cu siguranță locul de desfășurare al fiecărui festival aduce un plus de magie și transformă întreaga experiență în ceva unic. Creatorii Untold ne-au obișnuit deja evenimente create în jurul unei povești, iar Massif este una dintre ele. Pârtia din Poiana Brașov va vibra pe ritmuri electro, rap, trap, disco, rock, pop la cea de-a doua ediție a festivalului. Dansul va alunga orice senzație de frig, iar artiștii confirmați Dirty Nano, Gordo, Mahmut Orhan, Shimza sau Valeron sunt garanția unei petreceri wild de trei zile și trei nopți!

Mai mult, Șuie Paparude, Deliric X Silent Strike, Grasu XXL completează line-up-ul anunțat. Abonamentele sunt disponibile în regim early bird: de la 27 Euro, varianta nerambursabilă (la care se adaugă taxele) până la 149 Euro (plus taxe) în regim VIP. Rezidenții din județele Brașov și Prahova beneficiază de tarife speciale (de la 59 Euro, plus taxe).

ELECTRIC CASTLE (17 – 21.07.2024)

Ediția aniversară de 10 ani a festivalului Electric Castle promite ritmuri rock și trip hop. Legendara trupă Massive Attack, britanicii Bring Me the Horizon, pentru a treia oară la Bonțida, și americanii Queens of the Stone Age sunt printre primele nume anunțate de organizatori. Chase & Status vor concerta într-o formulă live, eveniment extrem de rar pentru duo-ul britanic. Line-up-ul este completat, printre alții, de Marc Rebillet, Nina Kraviz, Bonobo cu DJ set, Khruangbin, Camo & Krooked, Carlita, Eats Everything.

Prețul abonamentelor începe de la 129 Euro pentru cele 5 zile de festival, cu o versiune premium de 299 Euro (acces în zonele exclusiviste ale festivalului, de la intrare până la concerte). Tinerii cu vârsta până în 21 de ani beneficiază de discounturi considerabile, abonamentul general costă 99 Euro în regim early bird. Ochii ațintiți spre Electric Castle pentru vești la cald de la cel mai electrizant festival din România!

NEVERSEA (4-7.07.2024)

Programat în plin sezon estival, Neversea este unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa organizate pe o plajă. Organizat de echipa Untold, Neversea a ajuns la a 6-a ediție și promite un mix perfect de genuri muzicale pentru o vacanță epică. Într-o continuă ascensiune, cu peste 150 de artiști în line-up-ul de anul trecut și 277.000 de fani prezenți, Neversea e evenimentul perfect care îmbină dansul, petrecerile până în zori de zi pentru un weekend prelungit într-un iulie torid. J Balvin, Morten, Don Diablo sunt doar câțiva dintre artiștii care au venit la Neversea și au impresionat publicul. Prețurile abonamentelor în regim de early bird încep de la 632,20 RON până la 1386,20 RON. 

SAGA FESTIVAL (5-7.07.2024)

Iubitorii de muzică electronică și live se pot bucura din plin de experiența SAGA Festival. Ritmuri antrenante de house, tehno, instalații artistice imersive într-un mix fascinant. Distracție epică pe Aeroportul Romaero din București! Printre primii artiști confirmați sunt Armin van Buurden, Artbat, Dennis Lloyd, James Hype și Loreen, câștigătoarea Eurovision 2023. Abonamentele sunt puse în vânzare în regim early bird și încep de la 440 RON până la 880 RON. 

UNTOLD (8 – 11.08.2024)

Cel mai mare festival de muzică electronică din România, un adevărat fenomen pentru țara noastră care ne poziționează deja pe harta internațională a evenimentelor de gen, Untold promite o ediție spectaculoasă și în 2024. Desemnat Best Major Festival la European Festival Awards în 2015, Untold scrie istorie an de an cu nenumărate de exclusivități. Primele nume anunțate de organizatori vor concerta în premieră românească pe scena festivalului clujean: super starul Sam Smith și trio-ul Swedish House Mafia. Abonamentele sunt puse în vânzare și încep de la 864,20 RON (acces general) până la 1740 RON (varianta VIP). De pe site-ul oficial poți rezerva inclusiv cazare pentru perioada festivalului. Nu rata Untold-ul de poveste din acest an!

Photo CreditPR

Articole similare