Entertainment5 documentare și ficțiuni, în aprilie, pe HBO Max

5 documentare și ficțiuni, în aprilie, pe HBO Max

Noi documentare, filme și seriale de ficțiune sunt disponibile din aprilie pe HBO Max.

Evenimente reale cutremurătoare, istorii și povești de dragoste imaginate sunt disponibile pe platforma HBO Max începând cu luna aprilie. Like5 a ales cinci producții pe care trebuie să le vezi.

THE SYNANON FIX

“The Synanon Fix” va fi pe HBO Max pe 2 aprilie. Documentarul explorează ascensiunea și decăderea organizației Synanon prin ochii membrilor care au trăit-o, de la începuturile sale ca program revoluționar de reabilitare a drogurilor până la decăderea în ceea ce mulți consideră a fi un cult.

DIVIDED YOUTH

Serialul brazilian “Tineret divizat / Divided Youth” va avea premiera la HBO Max în 4 aprilie.
Atunci când cel mai bun prieten al ei, Ícaro, e descoperit mort în circumstanțe misterioase, Malu, care aspiră să fie rapper, respinge concluzia oficială că adolescentul trans s-ar fi sinucis și decide să ancheteze.

divided youth

THE COLOR PURPLE

Prietenia extraordinară dintre trei femei între care există o legătură indestructibilă este subiectul ”The Color Purple”, disponibil din 12 aprilie. Filmul e regizat de Blitz Bazawule și produs de Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Scott Sanders și Quincy Jones. A fost lansat anul trecut în cinematografe, a primit mai mult de o sută de nominalizări și a câștigat 27 de premii.

Danielle Brooks a primit o nominalizare la Oscar pentru solul secundar din acest film, iar din distribuție fac parte Fantasia Barrino și Taraji P. Henson.

the color purple

THE SYMPATHIZER

“Simpatizantul/ The Sympathizer” – serial care urmărește un spion comunist jumătate francez, jumătate vietnamez în ultimele zile ale războiului din Vietnam și exilul său ulterior în SUA – va avea premiera pe platformă în 15 aprilie. Din distribuție fac parte Robert Downey Jr. și Sandra Oh.

Sympathizer hbo

WHEN HARRY MET SALLY

Meg Ryan și Billy Crystal sunt protagoniștii uneia dintre cele mai reușite comedii romantice din toate timpurile. Scris de Nora Ephron și regizat de Rob Reiner, filmul spune povestea lui Harry și Sally, care se cunosc la terminarea facultății, se revăd după mulți ani în New York și leagă o prietenie reală, deși unul dintre ei este convins că un bărbat și o femeie nu pot fi doar prieteni. Marea lor temere este că sexul le-ar putea distruge relația.
Nora Ephron a fost premiată cu BAFTA și a primit o nominalizare la Oscar pentru scenariul scris.

when harry met sally
Photo CreditHBO Max

Articole similare