Give me 55 detalii din culisele seriei animate Marvel “X-Men ’97”

5 detalii din culisele seriei animate Marvel “X-Men ’97”

Din 20 martie, fanii Marvel se pot delecta cu primele 2 episoade ale celei mai noi serii animate "X-Men '97" disponibilă pe Disney+, cu un episod nou în fiecare miercuri.

Disney+ lansează “X-Men ‘97”, o nouă serie animată, producție a studiourilor Marvel. Primul sezon debutează pe 20 martie cu 2 episoade pe platforma de streaming, urmând ca următoarele 8 să fie disponibile, câte unul, în fiecare zi de miercuri. “X-Men ‘97” este un tribut adus lumii celebrelor personaje Marvel și funcționează ca o mașină a timpului, fără a fi un remake ci o reintroducere în acea lume, în spiritul anilor ’90. Fanii supereroilor Marvel vor experimenta o nostalgie incredibilă! Mai mult, din 20 martie, toate cele 5 sezoane ale animației “X-Men” Marvel Comics sunt disponibile integral pe Disney+. Prilej perfect pentru binging! 

Like5 ți-a pregătit 5 detalii din culisele celei mai noi producții “X-Men ‘97”:

FENOMENUL “X-MEN”

Abordarea sofisticată a temelor din “X-Men”, maturitatea personajelor, precum și maniera de a aborda sentimentele, de a face față luptelor personale a devenit un adevărat fenomen, nu un simplu serial de benzi desenate, revoluționar prin formă și fond. Generațiile care au crescut cu “X-Men” au descoperit în mutanți nu doar o formă de divertisment, ci o oglindă a adolescenței lor. Considerați outsideri, mutanții X-Men luptau pentru o lume care se temea de ei și îi înțelegea greșit. Neînțeleși, dar continuând să se folosească de puterile lor ciudate, X-Men erau profund umani în esența lor. 

DISTRIBUȚIA ORIGINALĂ REVINE ÎN “X-MEN ‘97”

Pregătește-te pentru reîntâlnirea cu Cyclops, Rogue, Storm sau Wolverine! Prestigioasa distribuție care a dat glas celebrilor “X-Men” (1992) revine în “X-Men ‘97”, după sesiuni de înregistrare cel puțin emoționante: Ray Chase (Cyclops), Lenore Zann (Rogue), Alison Sealy-Smith (Storm), Cal Dodd (Wolverine), Adrian Hough (Nightcrawler), George Buza (Beast). Distribuția este completată de noi voci precum: Jennifer Hale (Jean Grey), AJ LoCascio (Gambit), Holly Chou (Jubilee), Matthew Waterson (Magneto). Cele 10 episoade ne întorc în timp, în perioada de tranziție a personajelor care se confruntă cu pierderea profesorului X. 

O NOUĂ ERĂ

“X-Men ‘97” aduce în prim-plan figurile legendare ale serialului original, precum și personaje noi, la fel de convingătoare, cu abilități și puteri extraordinare. Emblematice pentru întreaga cultură X-Men, personajele revin într-o nouă eră! Deseori subestimat, Cyclops pare să poarte pe umerii săi întreaga greutate a lumii și devine noul lider, iar Wolverine continuă să își arate asprimea. Magnus este legenda vie cu o dimensiune uriașă, cel mai mare inamic și totodată aliat incomod al X-Men, Morph revine după progrese considerabile, în vreme ce Jubilee este copilul anilor ’90 care nu putea lipsi din noul capitol, într-o călătorie de autodescoperire. 

REALIZAREA “X-MEN ‘97”

“X-Men ‘97” aduce un omagiu serialului original prin tehnicile de animație, păstrează viziunea și aduce un nou suflu vizual. Totul este accelerat: de la acțiune, interpretare, design și regie. Noua echipă a resimțit o responsabilitate profundă față de moștenirea X-Men din dorința de a se adresa nu doar publicului familiarizat cu universul mutanților, ci și noii generații, prin intermediul firului dramatic și al elementelor de divertisment. 

MUZICA

Partitura muzicală a fost unul dintre punctele cheie ale noului serial de animație pentru a ilustra călătoriile emoționale ale personajelor. The Newton Brothers (Taylor Stewart și Andy Grush), s-au alăturat echipei cu mult entuziasm și au preluat tema originală compusă de Ron Wasserman ca un punct de pornire, fără a adăuga elemente de subtilitate. De vreme ce serialul pornește în forță cu emoție, acțiune, culoare și energie, The Newton Brothers au simțit nevoia să aducă vibrație în partitură. Astfel, fiecare personaj are o nouă temă muzicală pentru a sublinia ce înseamnă cu adevărat destinul X-Men.

Photo CreditDisney+

Articole similare